Favorit finále StarDance Jiří Dvořák (51): DRSNÁ HÁDKA S PARTNERKOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Favorit finále StarDance Jiří Dvořák (51): DRSNÁ HÁDKA S PARTNERKOU

Herec Jiří Dvořák
Herec Jiří Dvořák (Foto: Herminapress.cz, ara)

Poslední měsíce spolu tráví každou volnou chvilku. Tvrdými tréninky se Jiří Dvořák (51) a Lenka Nora Návorková (27) ale jen neprotančí, jak to někdy vypadá v reportážích na obrazovce ČT. Naopak! Jedna z hádek byla tak divoká, že skončila zabouchnutými dveřmi a hysterickým pláčem.

Působí jako jeden z nejharmoničtějších soutěžících letošní taneční show. A od začátku tvrdí, že si padli do noty. „Jsem ráda, že mi Jirka přišel do života a obohatil mě. Je to super člověk. Je hrozně poctivý, pilný a pracovitý,“ chválí herce jeho tanečnice, kudy chodí.



Ponorková nemoc
„Samozřejmě má své mouchy. Ani já nejsem dokonalá a určitě ho taky něčím štvu. Někdy je až moc přemýšlivý, několikrát se v těch věcech rýpal, až to bylo na škodu,“ naznačila Lenka Nora, že se jim nevyhnula ponorková nemoc - na rozdíl třeba od dalších finalistů Pavly Tomicové (56) a Markovi Dědíkovi (35), kteří se prý ani jednou nepohádali.  Přestože mnohem temperamentněji působí jejich další dnešní rivalové David Svoboda (33) s Veronikou Lálovou (27), nejvíc pod kotlem umí zatopit čert Uriáš z pohádky Anděl Páně.



Nemohla ho vystát
Jedna z hádek Dvořáka s Návorkovou došla dokonce tak daleko, že to skoro vypadalo na taneční rozchod! „Nejtěžší chvíle byla, když jsme měli krizi před třetím kolem, před jivem. Už jsem ho nemohla vystát, na tréninku jsem se strašně rozbrečela a byla jsem dva dny zamčená doma. Nechtěla jsem ho ani vidět,“ překvapila Lenka Nora. Naštěstí nakonec dokázali najít společnou řeč.

Krizi překlenuli
„Jirka to chce vždycky všechno řešit hned, aby se to nezapouzdřilo a nevznikl z toho ještě větší problém. Takže když začnu být naštvaná, že mu třeba něco opakuju posté a jemu to pořád nejde, tak si to chce hned vyříkat,“ vysvětlila tanečnice, jak překlenuli krizi.  Kdo se stane králem nebo královnou letošní StarDance, uvidíte už dnes večer od 20:00 na ČT1.

Sázkaři mají jasno: Vyhraje čert Uriáš!
Kurzy na celkové vítězství :
Tanečník Fortuna Tipsport Chance
Jiří Dvořák 1,44:1 1,38:1 1,38:1
Pavla Tomicová 3:1 3,35:1 3,35:1
David Svoboda 10:1 13:1 13:1

Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
15. 12. 2018 • 13:31

… ona sama je nesnesitelná , Dvořák musel mít dobré nervy že to s ní doted vydržel !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.