Už se sází na příští ročník StarDance: Kdy nastoupí Jágr? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Už se sází na příští ročník StarDance: Kdy nastoupí Jágr?

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Martin Sekanina)

Největší důvěru sázkařů – 60 procent – má Jiří Dvořák. Pavla Tomicová si získala třicet a David Svoboda jen deset procent ziskuchtivých diváků. Velké sobotní taneční finále ale sázkařům nestačí. Už se začalo tipovat na příští řadu StarDance!

Bookmakeři Fortuny by v ní rádi viděli hokejového boha Jaromíra Jágra (46) v kurzu 68:1 a herce Michala Suchánka (53), kterému vypsali kurz 50:1.  „Kdyby se České televizi podařilo dostat na parket Jaromíra Jágra, je rekordní sledovanost zajištěná,“ říká dobře informovaný zdroj. Ostatně hravá část společnosti by si taky užila. „Na Jágra se sázelo už v minulosti v souvislosti s prezidentskými volbami. Společenské tipy jsou velice zajímavé,“ dodává zdroj.


Nejmenší kurz 7:1, a tedy největší pravděpodobnost startu, má Václav Kopta (53), který měl tančit letos, ale ještě před samotným začátkem odstoupil kvůli natrženému stehennímu svalu. V soutěži ho nahradil Richard Genzer (51).

Geňa za 900 tisíc
V sázkách jde mnohdy o veliké peníze. A to jak vložené, tak vyhrané. Například člověk, který vsadil na vypadnutí Richarda Genzera sto tisíc korun si připravil skutečně bohaté Vánoce. Odnesl si krásných 900 tisíc! Že vypadne zrovna bývalý tanečník skupiny UNO, totiž nikdo nečekal.

Jágr tváří elektrokol: Kdo mi zatajil, že něco takového existuje?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
IngKecner
14. 12. 2018 • 11:57

To je spíše pro méně vytížené Trénink zabere moc času.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.