Lupiči přepadli další pumpu! Jen šest kilometrů od místa vraždy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lupiči přepadli další pumpu! Jen šest kilometrů od místa vraždy

Lupiči v listopadu přepadli i tuto pumpu v Červené Lhotě.
Lupiči v listopadu přepadli i tuto pumpu v Červené Lhotě. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Policie ČR)

Útočili už před měsícem? Pouhých šest kilometrů od místa, kde byla před osmi dny zavražděna čerpadlářka Jana Š. (†58), vyloupili maskovaní pachatelé i jinou benzínku. Postup byl úplně stejný jako v nedaleké Miřejovicích.

U Kralup nad Vltavou zřejmě řádí nebezpečný lupičský gang! V listopadu tam dva maskovaní lupiči s pistolí přepadli čerpací stanici. Stejně jako v Miřejovicích uprchli s lupem směrem do pole. Při činu tehdy ještě nikdo nezemřel.

Pátrání pokračuje

Policisté o prvním přepadení zatím nechtějí sdělovat bližší informace. „Mohu pouze potvrdit, že se případ stal 9. listopadu. Po ozbrojených pachatelích pátráme. Lupiči z pumpy odnesli nějaké věci, které ale kvůli probíhajícímu pátrání nebudeme blíže specifikovat,“ řekla Aha! policistka Markéta Johnová.

Vražda v Nelahozevsi

S pistolí přepadli dva lupiči i benzínku v Miřejovicích v noci na 3. prosince. Po půl třetí v noci s kuklami na hlavách a v černém oblečení vtrhli dovnitř a chtěli peníze. Pumpařku jeden z nich zastřelil, z místa si pachatelé odnesli 10 tisíc korun a cigarety.

Zabíjeli po 40 vteřinách

Policisté mají záběry z místa činu v Miřejovicích. Jana Š. byla zastřelena po 40 vteřinách od chvíle, kdy pachatelé do provozovny vstoupili. Zatím není jasné, zda na místo přijeli autem, kam ho zaparkovali, ani kam po činu uprchli. Benzinka dál zůstává zavřená. Zavražděná žena má dnes pohřeb.

Další záběry přepadení benzinky u Neratovic: Lupiči zmateně utíkali, Janu (†58) zabili během 40 sekund

Policie zveřejnila video z čerpací stanice Veltrusy.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.