Bolest v pochvě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bolest v pochvě!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, masturbuji od asi 11 nebo 12 let, ale mám celkem problém, nikdy jsem nezajela až do pochvy. Ano, pokoušela jsem se o to několikrát, ale nešlo to, dostala jsem se na kraj (tak půl nehtu se tam dostalo, dál ne) a bolelo to, nebylo mi to příjemné, a tak jsem toho nechala a řekla si, že na to asi nejsem připravená, že jindy to půjde. Nyní mi je 16 (jsem panna) a v masturbaci jsem nijak nepokročila, stále to bolí. Vlastně má masturbace končí tím, že se rozbrečím, protože jsem to nedokázala a je se mnou něco špatně a když se mi tam nedokážu dát ani tužku, tak jak se tam dostane penis!? Nevím, co mám dělat, poraďte prosím. (Dominika, 16)

Dobrý den, bolest ve vchodu poševním může mít řadu příčin, doporučuji stránku www.bolestpristyku.cz, pokud usodíte, že je to Váš problém, neváhejte a přijďte do terapie. Proč se trápit, když je to zbytečné, že?

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.