Premiéra Plekance v Brně nejen před zraky přítelkyně Šafářové: SEZNÁMILI RODIČE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Premiéra Plekance v Brně nejen před zraky přítelkyně Šafářové: SEZNÁMILI RODIČE

První start Tomáše za Brno byla velká událost. I pro rodiče.
První start Tomáše za Brno byla velká událost. I pro rodiče. (Foto Aha! – M. Sekanina)

První zápas Tomáše Plekance (36) v Brně? Ideální příležitost pro »Plekyho« a jeho přítelkyni, tenistku Lucii Šafářovou (31), dát dohromady rodiče. A také jim při prohře se Spartou v prodloužení (3:4) ukázat, jak válí.

Na tribuně brněnské haly si sedli do jedné lajny. Velká fanynka Komety Lucka, její táta Milan, maminka Jana a mezi rodiči Šafářovými mamka Tomáše Květa. I z toho se dá usuzovat, jak vážné to mezi tímhle sportovním párem je. Zatímco Šafářovi si vychutnávali mač s plechovkou piva v ruce, paní Plekancová si vystačila s vodou. Bavili se ale všichni, i když Tomášovi vyšla premiéra tak napůl – připsal si gól a asistenci, ale Kometa padla v prodloužení.

„Všichni si myslí, že jsem měla slovo v tom, že sem šel hrát, ale tak to nebylo. Nechala jsem to na Tomášovi. Ale jsem ráda, že tu je,“ povídala brněnská rodačka Lucka v televizním studiu a vzpomněla, jak na stejném místě přesně před šesti lety Plekance potkala vůbec poprvé. Tehdy k jeho hokejce házela čestné buly. „To jsem ho vůbec neznala. Říkala jsem si, že je takovej nepříjemnej a soustředěnej na zápas,“ smála se tenistka.

Oslavy prvního gólu Komety v duelu se Spartou:



Přečtěte si
borka30
7. 12. 2018 • 16:42

To už je až zvrhlé co ti novináři nám servírují. Ženatá hokejka a tolik slávy s jeho milenkou. Ta jeho matka musí být bezcharakterní zrovna jako on. Kdo moc vysoko míří, tvrdě dopadne.

fido2
7. 12. 2018 • 11:41

No to je děs.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.