Vyčůraná Monika Štiková: S přítelem Charlotte pořádně vyběhla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyčůraná Monika Štiková: S přítelem Charlotte pořádně vyběhla!

Monika Štiková pije rodině krev.
Monika Štiková pije rodině krev. ( Foto FTV Prima)

Monika Štiková dala své staré rodině vale a odstěhovala se mladým kolouškem do Německa. Přítel Charlotte teď prozradil, že ho Monika podrazila a stojí ho to nemalé peníze. O co tedy jde?

V době, kdy Monika Štiková potřebovala zřídit telekomunikační služby, se ukázalo, že to nepůjde tak snadno, problémem byly její exekuce. Matka Charlotte Štikové rak přišla s mazaným plánem, že mobilní paušál, internet a televizi zřídí na Ifkovo jméno a slíbila, že vše bude příští dva roky platit. Jenže pak práskla do bot a zmizela v Německu.

„Jak odjela do Německa, tak mi kartu s číslem vrátila a teď všechno včetně televize a internetu musím hradit sám. Je to skoro čtyři tisíce korun, což beru jako podvod,“ svěřil eXtra.cz přítel Charlotty Štikové s tím, že platit bude ještě dlouho, protože zmíněná smlouva je uzavřená na dva roky.

 Monika Štiková jede na simulátoru býka.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
majojo
3. 12. 2018 • 15:53

Podvést tu svoji prostoduchou Dorotu a jejího stejně vybaveného přítele dokáže i taková slepice, jako stará Štiková. Ale zase jednou se odkopala a ukázala, co je zač, krysa jedna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.