Opilec bil ženu pěstí, tyčí, smetákem i židlí: Nahlásila ho, až když vytáhl nůž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Opilec bil ženu pěstí, tyčí, smetákem i židlí: Nahlásila ho, až když vytáhl nůž

Petr S. (50) je obžalovaný z krvavého útoku na svou přítelkyni Radmilu.
Petr S. (50) je obžalovaný z krvavého útoku na svou přítelkyni Radmilu. (Foto Blesk - Karel Janeček)

Domácí válka se rozhořela mezi Petrem S. (50) a jeho družkou Radmilou (51). Muž šel údajně partnerce v opilosti po krku uvnitř ubytovny Areál v Ostravě. Teď ho zřejmě čeká vězení.

Oba partneři se během šestiletého soužití podle svědků často opili. Následovala pře, která obvykle vyústila v mužův fyzický útok na ženu. Jednou zlomil Petr podle žaloby Radmile nos pěstí, jindy jí zlámal nohy železnou tyčí, rozkopal žebra nebo ji vší silou bil popelníkem do hlavy, až ztratila sluch.

Naposledy se pustil do družky v lednu smetákem a sklenicí, vozíkem i židlí. Když útok odvrátila, vzal nůž, bodl jí ho do ruky a zad a chtěl ji podřezat. „Já jsem jí žádná zranění, ani zlomeniny či řezné rány neudělal,“ hájí se u krajského soudu, kde mu hrozí za těžké ublížení na zdraví až 12 let. Ani Radmila není žádným neviňátkem. Odseděla si už trest za vraždu exmanžela, jehož zabila nožem.

Petr S. (50) je obžalovaný z krvavého útoku na svou přítelkyni Radmilu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.