Totální proměna Petry Janů. Odborník promluvil: NEVRATNĚ ZNIČENÝ OBLIČEJ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Totální proměna Petry Janů. Odborník promluvil: NEVRATNĚ ZNIČENÝ OBLIČEJ!

Na zpěvačce se prý podepsaly časté zákroky. Jen čas ukáže, jestli se Petra Janů dokáže dostat zpět do formy.
Na zpěvačce se prý podepsaly časté zákroky. Jen čas ukáže, jestli se Petra Janů dokáže dostat zpět do formy. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Pořádně vyděsila nejen fanoušky, ale i odborníky! Petra Janů (66) si podle nich nenávratně poškodila svůj obličej častými zkrášlujícími zákroky! Podle nich náprava už není možná...

Rozhodně se nestydí přiznat, že podstoupila plastiky. „Mám upravená víčka a prsa. Nevím, proč bych to neřekla, nechápu ty tajnosti, které s tím některé dámy dělají. Když nejsem spokojená, řeším to,“ přiznala v minulosti pro Aha! zpěvačka. O obličej se jí podle jejích slov stará kamarádka. „Ta mi, pokud je to potřeba, aplikuje látku metacrill, která podporuje tvorbu vlastního kolagenu, a vrásky jsou pryč,“ dodala Petra. Jenže když se v týdnu objevila na akci, doslova vyděsila odborníky.

„Kdybych měla hodnotit vzhled obličeje podle obrázku, tak její tváře se mi zdají nepřirozeně přifouklé. Zřejmě nadměrnou aplikací výplňových materiálů,“ míní primářka kliniky plastické chirurgie MUDr. Blanka Vraspírová poté, co ve včerejším Aha! viděla aktuální snímky Petry Jany. „Tváře působí velmi těžce, marionetní rýhy jsou povislé, kontura dolní čelisti je nadměrně prověšená. Povislá dolní víčka v kontrastu s vyhlazenou tváří působí stejně jako celkový dojem velmi nepřirozeně,“ konstatuje MUDr. Vraspírová. A bohužel není jediná...

Petra Janů je momentálně odstrašujícím případem plastické chirurgie! Vidím to jako nevratné poškození obličeje,“ říká manažer luxusní estetické kliniky Mgr. Robert Paulat. „Nepovedený lifting a nadmíra výplňových materiálů z ní dělají figurínu z Muzea Madame Tussauds,“ nebere si servítky.

 Petra Janů se zbavuje oteklého obličeje! Proč to nechala zajít tak daleko? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
6. 1. 2019 • 22:58

Ať jde do pr...

efoltynova@...
29. 11. 2018 • 21:38

Chudák, je mi jí moc líto.

reiner
25. 11. 2018 • 10:26

Zprvu se mi zdálo, že je to Jitka Zelenková ....

bello
24. 11. 2018 • 22:31

V pastikách jede už od 35 roků .Víčka má asi 5krát

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.