Totální proměna zpěvačky Janů (66) pokračuje: PETRO, KAM JSI SE NÁM ZTRATILA?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Totální proměna zpěvačky Janů (66) pokračuje: PETRO, KAM JSI SE NÁM ZTRATILA?!

Petra Janů se o životosprávě rozpovídala na křtu nového kalendáře.
Petra Janů se o životosprávě rozpovídala na křtu nového kalendáře. (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv P. Janů, ara)

Není to tak dávno, co Petra Janů (66) vyděsila své fanoušky videem, na němž má oteklý obličej a několik kilo navíc. Okamžitě se vyrojily obavy, zda není nemocná. Zpěvačka to ale vehementně popřela a deníku Aha! vysvětlila, co se s ní děje. 

 Petra, která se vždy pyšnila skvostnou postavou, měla na záběrech zveřejněných na Facebooku naducané tváře a viditelně oteklý obličej. Zrovna jako mívají lidé buď po zkrášlovacích zákrocích, nebo v horším případě během chemoterapií a léčby rakoviny...

Není nemocná
„Ani jedno, ani druhé! Akorát jsem celé léto, které bylo letos obzvlášť dlouhé a teplé, trávila s přáteli na chalupě. Denně se grilovalo, popíjelo, prostě jsme hodovali, a to se na mě podepsalo pár kilogramy navíc. Rozhodně nejsem nemocná,“ svěřila Aha! zpěvačka.


Drží dietu

Po hodovacích prázdninách se dává do kupy. „Nasadila jsem krabičkovou dietu, chodím třikrát týdně do fitka a jde to dolů! Navíc mám spoustu koncertů, takže jsem pořád v poklusu. Musím to vydržet do Vánoc, abych se zase mohla normálně najíst. Ale ne moc, protože na Nový rok odlétám s kamarádkami na Maledivy,“ dodala Petra se smíchem.

Nejlepší tetička
Letošní vánoční svátky zpěvačka prožije s kamarádkou a její devítiletou dcerou, pro kterou je tou nejlepší tetou. „Strašně ráda ji rozmazluji a už mám pro ni spoustu dárků, o které si napsala Ježíškovi. Když vidím její rozzářené oči u stromečku, tak je to pocit absolutního štěstí,“ prozradila Petra Janů na křtu nového kalendáře vizážistky Aleny Klenot (59).

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bea.christ...@...
27. 11. 2018 • 16:31

Doporučuji, nejlepší způsob, jak zhubnout > > > www.Takeslim.com

housenkaa
23. 11. 2018 • 23:07

Přesně tak.

fedasty@centrum.cz
23. 11. 2018 • 20:14

Pořád zdařilejší než Džoker Zagorová

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.