Mrazivé tajemství Aleny Mihulové (53): SMRT TŘÍ SOUROZENCŮ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mrazivé tajemství Aleny Mihulové (53): SMRT TŘÍ SOUROZENCŮ

Alena Mihulová
Alena Mihulová (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Smrt jí vstoupila do života hned několikrát. Vyrovnat se musela s odchodem o 41 let staršího manžela, režiséra Karla Kachyni (†79). Přijmout musela také smrt maminky Aleny před dvěma lety. Až teď ale Alena Mihulová (53) prozradila, že přišla i o tři sourozence! 

V životě už si stihla protrpět svoje. Prázdnotu po manželově odchodu, deprese, ale i závislost na alkoholu. Šest týdnů před Vánocemi 2016 si navíc smrt přišla i pro její maminku Alenu, která byla delší dobu vážně nemocná.

Láska až za hrob
„Udělala chyby, já asi taky, ale přesto všechno jsem se cítila jako milované dítě až do jejího posledního dechu. A já jsem ji taky milovala a ctila a naštěstí jsem jí to řekla a dala najevo,“ popsala jejich vztah hvězda filmů Sestřičky či Domácí péče.
Přestože svou matku v dětství nevídala moc často, protože pracovala na směnné turnusy na dráze a dceru na celý týden odkládala do internátů, měly velmi silný vztah. Až teď herečka prozradila další důvod jejich sblížení.

Rodila šestkrát
„Vážila jsem si jí, protože měla nesmírně těžký život, ale zůstala silná. Byla třikrát vdaná a v každém manželství jí první dítě umřelo. Šestkrát rodila, ale měla jen tři děti,“ prozradila herečka v rozhovoru pro magazín OnaDnes, že přišla během života o tři sourozence. „A stejně tak obdivuhodné bylo, že si vybrala chlapy, kteří dokázali milovat děti, které nebyly jejich,“ dodala Mihulová s tím, že má sama jiného tatínka než její starší sestra Dana a mladší bratr.

Bojuje za práva lesbické dcery
Sama žila deset let ve lži a před všemi skrývala svou lásku k o 41 let staršímu režisérovi. I proto je teď Alena Mihulová nejvíc hrdá na jejich dceru Karolínu (24), která jí už v osmnácti letech oznámila, že je na holky.
„Potěšilo mě, že dcera chce žít od začátku v pravdě. Že přišla a řekla mi to. Asi mi důvěřovala, že ji takhle přijmu,“ svěřila se v pořadu internetové televize máma Alena. Dceřinu sexuální orientaci přijala s naprostou samozřejmostí. „Ani mí konzervativní rodiče s tím neměli problém. Jsem vděčná, že si dcera nemusela zažít deset let zbytečného skrývání jako já. Je odvážná,“ přiznala herečka, která s Karolínou a její dlouholetou přítelkyní dokonce bydlí pod jednou střechou. V otázce novely zákona, která by umožnila lesbickým párům uzavírat manželství, by prý neváhala ani minutu. „Ano, já bych s tím souhlasila,“ říká otevřeně Mihulová, která si ze všeho nejvíc přeje být už babičkou.



Největší trápení
Ve svém životě Alena lituje jen toho, že neměla víc dětí. „Nebýt toho, že manžel byl ve vysokém věku na to, abych mu porodila další dítě, tak bych jich určitě měla víc. Hodně jsem na to myslela před nějakými deseti lety, kdy ještě nebylo tak běžné jako dnes, že ženy po čtyřicítce rodí,“ odtajnila Mihulová svou »třináctou komnatu«.

Polášek musel úplně do naha! V Ohnivým kuřeti ho svlékla Mihulová!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alika
21. 11. 2018 • 11:28

pro vilda696- ta už byla herečkou když ty si tahal kačera po písku,nikdo ji nemusel vyhrabávat.

fido2
21. 11. 2018 • 10:25

oprava:vzala

fido2
21. 11. 2018 • 10:23

Když si zvala starého dědka, tak holt s tím musela počítat. Nemohla si myslet, že je nesmrtelný...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.