Hvězda Ulice Anna Kadeřávková: LÉČBA ZA 500 TISÍC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Ulice Anna Kadeřávková: LÉČBA ZA 500 TISÍC!

Na klinice propadala depresím a neměla už sílu dál bojovat.
Na klinice propadala depresím a neměla už sílu dál bojovat. (Foto Aha! - J. Poláček, Instagram.com)

Zdraví je nade všechny peníze! Tím se řídí Anna Kadeřávková (21), která se už čtyři měsíce intenzivně léčí z lymské boreliózy. Speciální kúra na německé klinice se ale prodražila. Léčebný proces vyšel hvězdu Ulice už na půl milionu. A stále ještě není fit.

„Několikaměsíční léčbu ATB jsem strašně dlouho zvažovala, protože nejsem zastánce chemických léků a vždy raději sáhnu po přírodních možnostech nebo nějaký alternativě,“ přiznala Anna Kadeřávková.



Jediné řešení
„Ale jak čas běžel a (od problémů od září 2017 a stanovení diagnózy v lednu 2018) měsíce ubíhaly a mě ty moje nohy pořád bolely, únavy neodcházely a naděje slábla a všechny alternativy selhávaly, zdála se bejt ta klinika fakt jediným řešením,“ svěřila se Kadeřávková, která byla připravená na to, že zaplatí statisíce. „Kolik bude stát samotná léčba, na kterou nastoupím v srpnu, vůbec nevím. Známý tam byl a vyšlo ho to celkově na čtvrt milionu! Ty částky se hodně liší,“ přiznala Aha! v červenci před nástupem na kliniku.



Povolala léčitele

Realita je ale mnohem drsnější. „Vyšlo to už na hodně peněz. Přes půl milionu to ještě není, ale blíží se to k této částce. Cítím se líp a to je pro mě nejdůležitější. Krevní testy se teď nedělaly, tak jsem zvědavá, jak dopadnou,“ přiznala Aha! Anna, která platí ještě za alternativní léčbu v Česku.
„Pořád jsem pod záštitou německé kliniky, ale už neberu antibiotika a jsem na přírodních věcech a zároveň si jedu po své cestě a používám léčitele,“ přiznala a dodala: „Ty našla rodina. Není v tom žádná chemie, té jsem měla dost. Každý týden teď chodím na čínskou medicínu, regresní terapie a potom ještě na reflexní terapie nohou.“
A výsledek? Naděje! „Doufám, že to bude dobrý, pomalu, ale jistě se uzdravuju,“ svěřila Aha! hvězda Ulice, které zdravotní stav dovolil vrátit se dokonce na plac.

Velký strach z léků
Léčba na německé klinice nebyla procházka růžovým sadem. „Strašně jsem se tehdy bála, fakt strašně. A furt se bojím. A furt strašně. Už je to 9. tejden, co mi v krvi kolujou čtvery antibiotika, a denně beru hrsti léků. Já, která si dřív nechtěla brát ani prášek na bolest hlavy a radši to šla zaspat,“ popsala před časem to, co prožívala s napíchnutou kapačkou v ruce.

Na video s Annou Kadeřávkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
panamira
16. 11. 2018 • 07:13

Táto zastydlá puberťačka, která postavou připomíná chlapce se zde nechává denně prezentovat za to, že se nechala vopíchat od mravence. Její chytří rodiče zvolili nedokonalou léčbu, za kterou teď nesmyslně platí. STAREJ, jo, je to p í č a .

vemenozmojistary
16. 11. 2018 • 05:17

Jděte s tou p#čou Kadeřávkovou už do P#DELE! Co mají dělat lidi, kteří mají rakovinu??? Tahle ludra se jen zviditelňuje. A Blesk jí za to platí 👎 👎 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.