Muže znásilnila na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Muže znásilnila na ulici!

Lara (51) má soudem nařízenou léčbu na alkohol a další návykové látky.
Lara (51) má soudem nařízenou léčbu na alkohol a další návykové látky. (Foto Aha! – Slávka Červená)

Sexuálními nabídkami a erotickými eskapádami poutá pozornost Lenka Lara B. (51) ze Zlínska. Za provozování orálního sexu, který provozovala přímo na ulici, byla včera odsouzena k podmínce.

Lara, jak si říká, byla zdravotní sestra. Před lety odjela do zahraničí a cestovala. „Žila jsem v Norsku, Egyptě a Anglii. Tam mě ale přítel naučil na heroin,“ přiblížila před soudem.


Drogy ji zničily, trpí epilepsií, a když se před dvěma lety vrátila na rodné Zlínsko, začala pít a žít jako bezdomovkyně ve stanu. „Letos v březnu v Kroměříži přistoupila v poledne k muži a nabízela mu orální sex. Rozepla mu kalhoty a začala ho na rušné ulici uspokojovat,“ uvedla žalobkyně Petra Dušková. Čin nejdříve kvalifikovala jako znásilnění, později výtržnictví, protože se muž nebránil.
„Velice se stydím, nikdy to už neudělám, chci se léčit. Beru léky na epilepsii, a když se napiju, nic si nepamatuji,“ kála se Lara.

Sex nabídla i strážníkům
Prohřešků má už mnoho. Před dvěma týdny vypila v supermarketu lahev alkoholu a pak hlídce strážníků nabízela orální sex. Když nereagovali, obnažila se a začala před nimi provozovat autoerotiku. Vzápětí skončila ve vazbě, z které byla včera propuštěna.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.