Vidíte ho v každém přímém přenosu: Voříšek Molly! Jak se dostal do StarDance?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vidíte ho v každém přímém přenosu: Voříšek Molly! Jak se dostal do StarDance?!

Molly neodolal ani moderátor Marek Eben, pomazlil se s ní i během přenosu.
Molly neodolal ani moderátor Marek Eben, pomazlil se s ní i během přenosu. (Foto Aha! – Martin Hykl, ČT, Facebook.com)

Oči neotvírá, ani když Richard Genzer (51) dupe na parketu jako rozzuřený medvěd. Fenka Molly, kterou při StarDance odtajnil Marek Eben (60), je na povyk zvyklá. Jaký je příběh tohoto psíka, který se dostane do míst, kam je mnohým vstup zapovězen?

„Rád bych vám ukázal jednoho účinkujícího, kterého jste ještě nikdy neviděli,“ prohlásil Eben během minulého přímého přenosu StarDance a zmizel s kamerou mezi hudebníky. „Nachází se v dechové sekci na zádech a v tom nejhlučnějším místě hluboce spí. Je to, prosím pěkně, fenka Mollynka,“ sdělil překvapenému publiku a začal se mazlit s černobílým voříškem. 


Miláček všech

A takhle by ji skutečně mohl předvádět každou sobotu. Molly zatím nechyběla na žádném přenosu. „Je miláčkem StarDance a během večerů se chová profesionálně,“ sdělila Aha! Aneta Veselská z České televize. Podle zjištění Aha! ji do hlídaného prostoru protlačili členové kapely Moondance Orchestra Martina Kumžáka, kteří soutěžícím k tanci pravidelně vyhrávají. Poté, co si ji vzali z útulku, jezdí s nimi úplně všude.

Má i svou kartu

Před pár lety si Molly vzali z plzeňského útulku a od té doby ji považují za svého maskota, bez něhož nevystupují ani na dalších kšeftech. I když z přítomnosti fenky nebyli v České televizi zpočátku nadšení, protože se báli, aby během přenosu nevběhla tanečníkům pod nohy, nakonec jí vystavili i samostatnou vstupní kartu do budov na Kavčích horách.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.