Meghan Markle to přehnala! NEPŘÍJEMNOU PRAVDU jí připomněla až Alžběta II. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Meghan Markle to přehnala! NEPŘÍJEMNOU PRAVDU jí připomněla až Alžběta II.

Královna už došla s Meghan trpělivost.
Královna už došla s Meghan trpělivost. (Foto ara)

Ne hvězdné, ale přímo královské manýry popadly Meghan Markle už před svatbou! Bývalá herečka si prý vydupe vše, co chce a odnáší to především personál. Její nemístné chování nakonec “dopálilo“ i královnu Alžbětu II. a Meghan i Harry dostali přes prsty.

Meghan Markle znají všichni jako roztomilé sluníčko, kterému nechybí styl a šmrnc. Podle informací od královského personálu je vévodkyně ze Sussexu spíše potížistka než hodné zlatíčko a královně Alžbětě II. prý došla trpělivost. Luxus, který si dopřává díky tomu, že se připojila ke královské rodině, jí pěkně vlezl do hlavy a začala si vyskakovat.

Před svatbou princi Harrymu přikázala, že si přeje korunku se zlatými smaragdy a jiná varianta tak nepřipadala v úvahu. Princ Harry chce své lásce dopřát vše, co jí na očích vidí a tak zaúkoloval královský personál, aby pro ni vysněnou korunku připravil. „Co Meghan chce, to dostane,“ řekl Harry.

Její přání však splnit nešlo. Původ této korunky totiž není jistý a je možné, že by mohla pocházet z Ruska, proto personál přání nevyslyšel a oheň byl na střeše. To už královna nevydržela a zasáhla. „Meghan nemůže mít cokoliv, co chce. Dostane tu korunku, kterou ji vyberu já,“  ukončila debaty. „Královna tím Harrymu dala jasně najevo, že by si Meghan měla dávat pozor a zamyslet se nad svým chováním k personálu a také by měla víc dbát na dodržování královského protokolu,“ řekl dle Blesku zdroj blízký rodině.

 Nepovedené přistání Harryho a Meghan



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.