Gumové prostitutky si podmanily Prahu! Kolik stojí SEX S PANNOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gumové prostitutky si podmanily Prahu! Kolik stojí SEX S PANNOU

Tyhle silikonové krásky slouží k potěše mužů v centru Prahy.
Tyhle silikonové krásky slouží k potěše mužů v centru Prahy. (Foto: Naughtyharbor.cz)

Tento týden byl v pražské Nekázance otevřen první podnik, který nabízí radovánky s neživými bytostmi. Zákazníci si zatím mohou užívat jen se dvěma pannami, ale i tak je o sex s nimi velký zájem.

Pánové si mohou vybrat, zda si chtějí užít s droboučkou zrzkou s vosím pasem, která má pouhých 159 centimetrů, nebo s větší černovláskou, která má i bujnější poprsí. Klient si může s pannou dělat prakticky cokoliv.

Jedna hodina s gumovou kráskou přijde na 1500 Kč. „Vybíráme vratnou zálohu. Drobnější opravy - například prstů - řešíme sami,“ řekl pro Blesk.cz provozní Petr (34). Zákazníci se ale podle něj zatím k pannám chovali hezky.

Zajímavá je i otázka hygieny. „Čištění panny má několik fází, samozřejmostí je úprava pokoje a výměna lůžkovin. Panna samotná nejprve projde mytím v proudu vody a vymytím dutin, pak přijde na řadu antibakteriální dezinfekce a po dalším mytí speciální antibakteriální pudr,“ prozradil Petr. Právě pudr podle něj dodá umělé kůži reálně jemný povrch. Celá příprava pro dalšího zákazníka trvá dvě hodiny.

Zákazníci se navíc mohou těšit, že v nabídce se objeví i další gumové společnice. „Zájem ale mají i ženy. Těm nabídneme mužské panny zhruba do čtvrt roku,“ dodal Petr.

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.