Tomáš Klus: Potíže s prodejem luxusního bytu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tomáš Klus: Potíže s prodejem luxusního bytu!

Tomáš a Tamara Klusovi
Tomáš a Tamara Klusovi  (instagram.com)

Oblíbený zpěvák Tomáš Klus se rozhodl zbavit bytu v Nuslích. Jeho bývalé hnízdečko lásky je opravdu moc hezké, při jeho prodeji se ale objevily neobvyklé potíže.

Byt ve Spytihněnově ulici dříve obýval Klus s manželkou Tamarou a Jejich dětmi, rodina ovšem dala přednost bydlení na venkově. „K dispozici je ihned. Čtvrté patro bez výtahu, ale ne vysokoposchoďového domu. Má 126 m2 a terasa 13 m2. Dispozice obří obývák s galerií, veliká koupelna, záchod, dvě komory… Tržní cena je deset milionů korun,“ prozradila Tamara Klusová.

Týdeník Sedmička teď přišel se zjištěním, že na inzerát se ozývají falešní zájemci, kteří nemají zájem o koupi bytu, ale rádi do něj nahlédnou. Jenže takové prohlídky majitelům jen ztrácejí čas a k prodeji nevedou. Je však možné manželé potíže očekávali už předem. „Čas je pro mě tím největším pokladem,“ doplnila totiž k inzerátu o prodeji Tamara.

 Vzkaz Tomáše Kluse ženám: Všechny jste bohyně!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
malavelka
9. 11. 2018 • 10:42

Ale to samé platí i pro makléře /a jak se říká"vyjímka vždy potvrzuje pravidlo"/

malavelka
8. 11. 2018 • 14:22

Já jsem s RK skončila, ale stále i po delším čase mne telefonicky obtěžují. Je vidět jaký kšeft pro ně prodej bytu je.. Celkem snadno vydělané peníze, kdy za jeden prodej mají to, co jiný vydělá za rok.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.