Žena mu zemřela v den svatby: Od krachu ho zachránila Pergnerová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žena mu zemřela v den svatby: Od krachu ho zachránila Pergnerová!

Pergnerová mu sehnala peníze na dluh!
Pergnerová mu sehnala peníze na dluh! (Foto TV Nova)

Zázrak! O ten se postarala Tereza Pergnerová (44) v pořadu Mise nový domov. Vdovci Miroslavu Tothovi (42), kterému zemřela snoubenka v den svatby, proměnila byt. Ale hlavně sehnala peníze na dluh 650 000 Kč, které byly rozhodující u opatrovnického soudu!

Když moderátorka během natáčení zjistila, že pana Miroslava čeká soud o opatrovnictví jedné z dvou dcer, které vychovával před smrtí milované Simony, rozhodla se všemi silami pomoci. Šla rovnou za firmou, která investuje přestavby v pořadu, a téměř na kolenou škemrala o finanční pomoc.

„Miroslava zítra čeká soud a on má všechny předpoklady, aby to dobře dopadlo, ale má jeden velký problém, a to že pokud má soud rozhodnout v jeho prospěch, tak nesmí mít žádné dluhy. A tatínek je bohužel má, a nejsou malý – dělají celkem šest set padesát tisíc korun,“ vystoupila Tereza na jedné ze schůzek firmy, kde se podařila vybrat celá částka.

Dohnala ho minulost

U Krajského soudu v Děčíně tak zoufalý otec dostal doklad o zaplacení celého dluhu, který se s ním táhl už z nevydařeného manželství. „Vzali jsme si půjčku, což dělalo dohromady tři sta tisíc. A když jsem se rozváděl, tak to zbylo na mě. A pak se to navýšilo, protože jsem neměl na splácení,“ přiznal soudci, který nakonec vynesl verdikt, v nějž zoufalý otec před natáčením pořadu ani nedoufal. „Nezletilá Blanka se svěřuje do pěstounské péče Miroslava Totha.“ Pergnerová tak zmírnila bolest tragédií stíhané rodině hned dvakrát.

Nový život s novou ženou

Od natáčení pořadu uplynulo několik měsíců a s novým bydlením i vyřešenými problémy je pan Miroslav připravený na nový život. „Zatím jsem sám, ale už si dokážu představit, že by se po mém boku objevila nějaká žena. V žádném případě nemůže nahradit Simonku, která byla moje osudová láska,“ přiznal Toth, který je na mateřské dovolené, aby se mohl starat o nejmladší dceru Drahušku, kterou mu snoubenka porodila před smrtí.

 Jak Pergnerová prožívá natáčení s chudými? Je rozdíl mezi soucítěním a lítostí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.