Kim Kardashian šla za Pamelu, ale... Nikdo to nepoznal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kim Kardashian šla za Pamelu, ale... Nikdo to nepoznal!

Kim vychytala outfit do posledního detailu, nikdo v ní ale Pamelu Anderson neviděl.
Kim vychytala outfit do posledního detailu, nikdo v ní ale Pamelu Anderson neviděl. (Foto Profimedia.cz, Getty Images)

Reality star Kim Kardashian (38) je známou milovnicí Halloweenu, každoročně vymete hned několik večírků a na každý vynese jiný výpravný kostým. Letos zabodovala hlavně jako andílek Victoria´s Secret, další kreace se jí ovšem nevyvedla...


Na maškarní párty vyrazila převlečená za hvězdu Pobřežní hlídky Pamelu Anderson (51) a její »ikonický« outfit z předávání cen MTV Awards v roce 1999. Garde jí pak dělal nejlepší kamarád Jonathan Cheban (44), který měl představovat Pamelina bývalého muže Tommyho Lee (56). Nebylo jí to nakonec nic platné a z párty odcházela pořádně naštvaná. Její převlek totiž nikdo nepoznal! „Mí přátelé jsou retardovaní!“ vztekala se na Instagramu, za což pak schytala pořádnou kritiku. Náladu jí spravila až sama Pamela, která už asi nedoufala, že by si na její outfit někdo vzpomněl. „Jak vtipné! Kim se oblékla za mě z roku 1999! Co mě to tehdy napadlo?!“ vtipkovala sexbomba na Instagramu.

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.