Nečekané přiznání Genzera ze StarDance: Trpím už 20 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekané přiznání Genzera ze StarDance: Trpím už 20 let!

Richard Genzer
Richard Genzer (Daniel Černovský)

Zatímco ostatní soutěžící StarDance si jeden po druhém stěžují na zdravotní problémy a komplikace, Richard Genzer (51) je pravý opak. Na rozdíl od ostatních je na bolest svého těla už zvyklý už dlouhých 20 let!

„Je mi blbě už 20 let, takže já s tím žiji furt, takže kdyby mi bylo dobře, tak si myslím, že je něco divného. Když mi je dobře, tak je mi vlastně blbě,“ svěřil se nám Genzer s tím, že díky tvrdým tréninkům se pouze začaly ozývat svaly, které dlouhé roky nepoužíval.

„Je plno věcí, které jsem našel, jsou to třeba hýžďové svaly, zadní svaly stehenní a ostříhal jsem si nehty, a to je taky dobrý. Netlačí mě boty a hlavně neklapete, když jdete do sprchy,“ řekl v rozhovoru pro Super.cz.

Herec byl několik let profesionální tanečník a tančil i na divadle. Tanci se začal věnovat již na začátku své kariéry, po studiích začal tančit pro skupinu UNO a následně získal role v muzikálech Krysař, West Side Story nebo Dracula.

Po vypadnutí Moniky Bagárové a Daniely Šinkorové se oběma ženám hrnou taneční nabídky, zda by nějakou nabídku po konci soutěže Genzer přijal, zatím netuší. „Já nevím. Já to měl rád, ale to byl jiný tanec. To byl balet a lidový tance. Já bych chtěl možná mít firmu po tátovi, ale tenkrát v osmdesátým druhým leda ČKD kdyby měl, a to by bylo stejně asi státní, ale opravdu nevím, zeptejte se mě na to příště a já si to nechám projít hlavou,“ svěřil se Genzer v rozhovoru pro Super.cz.

 Na video s Richardem Genzerem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.