Tomicová, Genzer a spol. ve StarDance: BOUŘKA MEZI PÁRY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tomicová, Genzer a spol. ve StarDance: BOUŘKA MEZI PÁRY!

Richard Genzer.
Richard Genzer. (Blesk)

Tváří se jako sehraná parta. Někdy to mezi nimi ale pořádně skřípe a musí na pomoc povolat psychologa, který je znovu nakopne. A tím je právě Jan Onder (33), jenž tanečním párům promlouvá do duše a snaží se uklidnit vznikající bouři.

Před kamerami se od sebe nehnou, a i když něco pokazí, řeší to mezi sebou většinou úsměvem. Podle informací Aha! to mezi nimi ale v zákulisí někdy pěkně vře. Aby po nich ostřejší výměny názorů sjížděly jako po hromosvodech, povolal štáb StarDance zkušeného profíka. Dvojnásobný vítěz Jan Onder Aha! prozradil, že kromě choreografie má na starosti i psychickou pohodu jednotlivých dvojic. A že je to občas dost tvrdý oříšek.

Pořád to skřípe
„Každý den jim pomáhám a konzultuji s nimi věci. Je to docela náročná práce. Často musím být nejen kouč, ale i psycholog a motivátor,“ objasnil Aha! Nezáviděníhodnou úlohu. „Je potřeba vycítit atmosféru v tom páru, někdy není úplně dokonalá a zářivá. Pak je musím nakopnout, vyvětlit jim to a pomoct jim. Ano, i to je moje práce,“ přiznává tanečník, který soutěžil dohromady třikrát, že to opravdu mezi účastníky hodně vře.Při stresu z dřiny jsou jako kotle před výbuchem. „Týká se to samozřejmě celého páru. Akorát s tanečníky komunikuju malinko jinak – víc odborně. Na osobnosti se snažím mluvit víc lidsky,“ vysvětlil.

Mají to těžké
„Snažím se tanečníky motivovat, protože to mají s osobnostmi opravdu hodně těžké. Snažím se jim dodávat sebevědomí,“ řekl otevřeně s tím, že páry tak musí obcházet skoro denně. „Někdy se podívám a pochválím, mám s nimi i individuální a taneční trénink a tři čtvrtě hodiny pracuji na věcech, které by podle mě chtěly ještě vylepšit,“ uzavřel. Genzer, Tomicová, Dvořák, Mišík, Písařovicová, Svoboda, Arichteva, Gondík či Šinkorová? Kdo z devíti v soutěži zbývajících osobností mu přidělává nejvíce práce, ale prozradit nechtěl. Nechává si své »lékařské « tajemství jen pro sebe.

V soutěži skončila Šinkorová: Chce ale dál tančit!
Taneční show StarDance má o další pár méně! V sobotu vypadli Daniela Šinkorová (45) a její tanečník Michal Padevět (37). Herečka konec v soutěži oplakala! Pak se ale vše snažila brát sportovně. „Nevyšlo nám to! Někdo musí z kola ven, padlo to na nás,“ prohlásila s tím, že chce dál tančit. „Domluvili jsme se s Michalem, že budeme pokračovat v trénincích," těsí se Daniela. Tu podle diskuzí na internetu diváci pravděpodobně vyřadili proto, že na ně působila moc snaživě a afektovaně. Sama Šinkorová svůj konec ve StarDance moc nezapila. Z večírku v baru na Letné odjela mezi prvními. A jelikož řídila, nejspíš ani nepila žádný alkohol.

Nejkrásnější Dvořákova fanynka? Dcera!
Zatím nevynechala ani jeden přímý přenos StarDance. Svému tátovi Jiřímu Dvořákovi (51) drží každou sobotu palce v publiku jeho dcera Anna (17), která je jeho největší a nejkrásnější fanynkou. Dvořák ji má se bývalou manželkou Bárou Munzarovou (46).

Ebenovi ujížděla kravata
Problémy s oblečením měl v sobotu moderátor StarDance Marek Eben (60). Když přišel poprvé před kameru, měl nakřivo kravatu i její uzel. Jakmile nebyl v záběru, ihned vtrhly na parket kostymérky a začaly mu vázanku upravovat.

Tanečník Jan Onder: Kolik stojí kostýmy na StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
4. 11. 2018 • 12:28

Neumím si představit Ondera jako psychologickou podporu. Podle mne nejspíše neustál sám, když se s ním rozešla jeho taneční a životní partnerka. Alespoň podle toho, co se ví. Je jasné, že tato soutěž je velký nápor na nervy, jako kouč tance mi přijde Jan Onder dobrý , ale jinak nevím.

italiano
29. 10. 2018 • 12:24

Psychologa může dělat každý, kdo má tu odvahu se přihlásit ke studiu/ udělá zkoušky, jak jinak/ V reálu ti lidé ale příliš nepomáhají, podobně i psychiatři./

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.