Vojta Dyk (33) spává sám: Nad vztahem s Vilhelmovou (40) se vznáší otazníky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vojta Dyk (33) spává sám: Nad vztahem s Vilhelmovou (40) se vznáší otazníky!

Proč si Vojta Dyk pronajal byt?
Proč si Vojta Dyk pronajal byt? (Foto: M. Protivanský Herminapress.cz, ČTK, profimedia)

Není to zase tak dlouho, co se objevila informace, že Vojta Dyk si pronajal byt nedaleko od místa, kde žije s Tatianou Vilhelmovou. Důvod jeho jednání nebyl vůbec jasný, muzikant se totiž ke svému soukromí zásadně nevyjadřuje.  Teď se ale ukázalo, že Vojta v bytě skutečně přespává…

S informací, že si Vojta Dyk pronajal byt na pražských Vinohradech, přišel před časem týdeník Sedmička, nebylo však jisté, zda nejde o pouhou shodu jmen na zvonku. „Ke zlomu došlo až teď. Konečně se nám podařilo vypátrat Vojtěcha v novém bytě a také víme, že v bytě skutečně přespává,“ uvedl týdeník Sedmička.

Logicky se tak vyrojila další hromada otázek. Vzhledem k tomu, že Dyk s Vilhelmovou vlastní hned několik nemovitostí, je dost zvláštní, že zpěvák utrácí zrovna za byt. Další poměrně velká změna se odehrála v jejich vozovém parku. Zatímco dříve se pár dělil o jedno auto, teď si Dyk pořídil nový luxusní vůz a Táňa stále jezdí tím starým. Zavládla snad mezi partnery krize?

 Tatiana Vilhelmová promluvila o svatbě s Vojtou Dykem a dětech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
qwerta
25. 10. 2018 • 18:02

a babu dominantni

hadafan
25. 10. 2018 • 14:49

To byla otázka času.Dyk už nezvladal babu v přechodu a 3 fakany.Na papuče s řebříčkem je ještě moc mladý,pěkny a i nějakou kačku vydělá.Tak proč nežít!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.