Krejčíková promluvila o porodu: Proč nemohla sníst svou placentu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krejčíková promluvila o porodu: Proč nemohla sníst svou placentu!

Aneta Krejčíková
Aneta Krejčíková (Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Novopečená maminka Aneta Krejčíková (27) koncem srpna přivedla na svět syna Bena. Po porodu mnoho fanoušků zajímalo, jak herečka prožívala porod a zda se rozhodla sníst svou placentu, jejíž konzumace se stává trendem.

Herečka si momentálně užívá mateřství plnými doušky a během péče o dítě se podělila o pocity z porodu. "Byla tam fáze, která byla hodně nepříjemná, což je to otevírání se té pánve. Ale pak už vlastně víte, že to záhy přijde, tak už to vlastně nebolí a snažíte se poslouchat svoje tělo a porodní asistentku, která se vyzná,“ popsala Krejčíková pro web Extra.cz.

Představitelka Gábiny ze seriálu Ulice porodila v období, kdy je velkým trendem pojídání placenty. Tento orgán obsahuje spoustu jedinečných látek, které mají pozitivní vliv na zdraví, zahojení a pohodu novopečené maminky. Pojídání placenty, která se zpracovává do poživatelnějších tablet, si chválila napřílad herečka Míša Tomešová (26).

„Já jsem strašně chtěla, ale docela dlouho jsem kouřila, takže jsem nemohla. V té placentě byly asi nějaké těžké kovy, takže jsem se s dulou dohodla, že raději ne,“ řekla Krejčíková webu.

 Dojemné loučení Anety Krejčíkové v Ulici:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
paralenka
29. 10. 2018 • 07:24

Další z potenciálních čuňat, co se chystala se*ž*rat placentu a zabránily jí v tom pouze jisté okolnosti? Je to fujtajksl, co dnes páchají tyhle novodobé matky! Ony neumějí dát tělu potřebné látky bez těchto nechutností? Pokud si prohlédnete placentu a neotočí se vám žaludek, tak jste fakt "železné lady"! Navíc, Krejčíková, stejně ti to na kráse nepřidá, a dítě o to šťastnější nebude

vemenozmojistary
28. 10. 2018 • 05:51

Šeredná kobylí hlava se potřebuje zviditelňovat 🤮🤮🤮🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.