Brigitte Macron (65): Odplata za prezidentův románek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Brigitte Macron (65): Odplata za prezidentův románek!

Brigitte Macronová chystá pomstu kvůli pomluvám.
Brigitte Macronová chystá pomstu kvůli pomluvám. (Foto: Reuters, ara)

Deník Le Parisien přinesl souhrn nejzajímavějších poznatků z biografie Brigitte a Emmanuela (40) Macronových. Vyšlo tak najevo, že první dáma Francie je ke svému mladšímu manželovi poměrně dost kritická.

Životopis sepsala jejich bývalá poradkyně a personalistka Michéle „Mimi“ Marchandová (71). Podle ní se Brogitte Macron považuje za jediného člověka, který prezidenta kritizuje za jeho chování, jinak z něj prý mají všichni strach. „Povýšený, arogantní a uštěpačný,“ i takové přídomky první dáma Francie používá, když mluví o manželovi.

V knize se píše i o květnovém incidentu prezidentova »milence« Alexandra Benally. Poté co byl obviněn z napadení demonstrantů, se totiž Macron dlouho zdráhal, vyhodit ho. Vznikla tak spekulace, že jsou milenci. Podle knihy se to Macronové velmi dotkla a rozhodla se, pomstít tomu, kdo tuto pomluvu rozšířil.

Kniha ovšem prozradila i jedno z tajemství Brigitte. „Ano, Brigitte nesnáší, když novináři neustále upozorňují na to, že je o 25 let starší než Emmanuel. Sama to dobře ví a nepotřebuje, aby jí to někdo připomínal,“ prozradil známý Macronové.



Přečtěte si
petr11
16. 10. 2018 • 02:05

...a taková to byla láska..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.