Plíšková a Hrdlička stále nemají dost: Teror sousedů pro pár tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Plíšková a Hrdlička stále nemají dost: Teror sousedů pro pár tisíc!

Karolína a Michal spolu randí od podzimu 2015.
Karolína a Michal spolu randí od podzimu 2015. (Foto – Pavel Mazáč (Sport) a usopen.org)

Z poklidného soužití se stal horor! Karolína Plíšková (26) si v centru Prahy pořídila byt, který pronajímá ve většině případů skupinkám lidí ze zahraničí, kteří svým chováním terorizují sousedy.

Plíšková si společně se svým manželem Michalem Hrdličkou (29) pořídila byt jen pár metrů od Václavského náměstí a tím výrazně narušila spokojené žití sousedů. Z bytu si totiž tenistka udělala hotelový pokoj. Plíšková byt inzeruje na síti airbnb, kterou využívají zejména skupiny zahraničních turistů, kteří přijeli do Prahy za zábavou.

„Je to hrůza! Oni sem jezdí hlavně na víkendy a pořád křičí. Takže v pátek, sobotu a neděli mě neustále budí. Hlavně přes léto to bylo katastrofické, to měli pořád otevřená okna na pavlač…“ postěžovala si Blesku sousedka Marta, jež v domě i uklízí.

„Je tu po nich neustále nepořádek. Už asi 14 dní se jim před dveřmi valí taška plná lahví,“ řekla Blesku paní Marta. Byt slavné tenistky je nabízen pro dvanáct lidí, ale podle informací Blesku jich v apartmánu v srdci Prahy bydlí více. „Dvanáct lidí je oficiálně maximum, ale podle svědků jich tam bylo i dvacet! Navíc to jsou kluci, co chlastají od rána do večera. Mají jen dvoje klíče, ale z baru se vracejí postupně. Takže pak v noci kopou do dveří na všechny zvoní a ničí nám tady společné prostory,“ postěžovala si nájemnice Markéta.

Sousedé na neukázněné hosty volali již několikrát policii, bohužel to vždy pomohlo jen na chvíli. „Jo, policie tady byla nepočítaně, ale to je hrozně krátkodobé řešení. Když je tam banda patnácti opilých kluků, tak je jim všechno jedno. A bohužel za těmi lidmi nelze přijít a poprosit je, aby se ztišili, to se vám vysmějí do obličeje,“ řekla sousedka.

Společenství vlastníku jednotek (SVJ) se s Plíškovou či Hrdličkou několikrát pokoušelo zkontaktovat, ovšem prý pokaždé bez odezvy. „Psali jsme spoustu stížností, ale vůbec nereagují. Navíc paní Plíšková tady vůbec není a pan Hrdlička tu byl snad jednou…Sousedi, kteří bydlí nejblíže, už jsou ale fakt zoufalí. Přes den nemají klid, v noci nemají klid, nikdo s tím nic nedělá, všem je to jedno a Plíšková s Hrdličkou se k tomu nestaví čelem,“ svěřila se paní Markéta.

Mnozí se také pozastavují nad tím, proč Plíšková byt vůbec pronajímá, tenisem si totiž vydělá 297 milionů korun. Noc v apartmánu manželé nabízejí za 7000 korun. Na Silvestra se platí až 20 tisicí. „Mají to zapotřebí? Já bych jim přála, ať se sem nastěhují a vyzkouší si tu žít!“ řekla rozčíleně paní Markéta.

 Utajená svatba Hrdličky s Plíškovou v Monaku! Dvanáct hostů a dcera Borhyové družička:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
16. 10. 2018 • 11:00

Nepříjemní týpci....oba.

fido2
16. 10. 2018 • 10:35

Oni už na fotkách působí nepříjemným arogantním vzezřením. Oba...

bobou
16. 10. 2018 • 08:13

Kdo má hodně, chce ještě víc...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.