Veronika Žilková: Hledá babu pro syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Veronika Žilková: Hledá babu pro syna!

Veronika Žilková vystřídá hned několik krásných kostýmů.
Veronika Žilková vystřídá hned několik krásných kostýmů. (Foto: Herminapress.cz)

Vždy pro své děti chtěla to nejlepší a stejně jako macecha v muzikálu Tři oříšky pro Popelku hledá Veronika Žilková (56) protějšky svým dětem! Ty se za to na ni zlobí, ale nemůže si pomoct. Synu Vincentovi (21) chce najít svou půvabnou kolegyni!

„Musím přiznat, že maceše z Popelky velmi rozumím, jsem totiž skoro stejná. Taky neustále sháním pro své děti nějaké nevěsty a ženichy. Mám ještě spoustu svobodných dětí, tak je mi to téma blízké,“ přiznala po páteční slavnostní premiéře muzikálu Tři oříšky pro Popelku.

„Dnes mě přišel na premiéru podpořit syn Vincent, tak tu třeba pro něj nějakou mladou krásnou kolegyni ulovím. Nesmí to ale vědět, protože mi to zakazuje. Ale on je mladý, hezký kluk, tak si třeba poradí i sám,“ má jasno Veronika.

To, že se to mladými a krásnými herečkami v zákulisí jen hemží, je pravda. Sama Veronika kvůli roli musela zásadně změnit vizáž. „Když jsem poprvé dostala na hlavu paruku, tak jsem se na sebe podívala a zjistila, komu je Agáta podobná, jen ona je na rozdíl ode mě mladá a krásná,“ vtipkovala Žilková na svůj účet.

 Kateřina Sedláková jako Dora v Popelce: Snažím se být co nejošklivější!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.