Tereza Kostková: Jak maskovala tajnou svatbu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Kostková: Jak maskovala tajnou svatbu

Tereza Kostková stihla svatbu před začátkem StarDance
Tereza Kostková stihla svatbu před začátkem StarDance (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Ještě než vypukne StarDance stačila se Tereza Kostková (42) tajně vdát! A ke svému příjmení přidala i to manželovo. Její rodiče jsou z nového zeťáka, režiséra Jakuba Nvoty (40) nadšení.

Podle katastru nemovitostí je z herečky a spolumoderátorky StarDance Tereza Nvotová Kostková. Se slovenským režisérem byla přitom poprvé spatřena při romantické procházce Prahou začátkem června. „Děkuji za přání ke svatbě,“ potvrdila včera deníku Aha! herečka, ač se sňatek snažila tajit. Obřad v kruhu nejbližších se měl podle všeho konat poslední srpnový den. Celá rodina Kostkových se totiž sešla v Housově mlýně v Táboře, kde se často konají svatby. „Klid, ticho, středovek ve středu Tabora, v jeho samém srdci a ze srdce. Vynikající krmě, dokonalé spaní, laskavá obsluha, zábava pro děti... prostě ráj,“ přidala komentář na sociální síť v »den« veselky.

Tereza dokonce schovávala i snubní prstýnek. Nechtíc ho ukázala až v neděli ve videopoutávce na dětská představení v pražském Divadle v Rytířské. Zlatý kroužek je nenápadný a místo na levé ruce se jí blýská na pravé. 

Štěstím ale nezáří jen herečka. Z nového zetě jsou nadšeni i její rodiče, herci Petr Kostka (80) a Carmen Mayerová (74). „Je mi sympatický. Především znám jeho režijní práci a ta je skvělá,“ pěje na Jakuba ódy tchyně Carmen. Veřejně se Tereza k manželství ještě nevyjádřila. Třeba to za ni udělá Marek Eben (60), s nímž už zítra večer na obrazovkách ČT odstartuje devátou řadu StarDance.

První v kostele

První veselku s režisérem Petrem Kracikem (60), se kterým se rozvedla před třemi roky, měla ve velkém stylu. Brali se v prosinci 2006 s velkou slávou v kostele sv. Antonína na Strossmayerově náměstí v pražských Holešovicích.

 Kostková dva roky po rozvodu s Kracikem: Noční rande s novým chlapem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blankaflexi
12. 10. 2018 • 16:17

Chudák škaredá ženská,ty ohavné rozšklebené oči má po matce! Profesně ÚPLNÁ NULA !! Pouze ,,moderování ,, v pořadu Star... se trochu zviditelnila,kde je nějaká role,třeba ve filmu v divadle.... nikde nic!!! Kdo by to taky obsazoval vždyť nic neumí !!!! A hraje si na sympaťačku....cha cha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.