Potupa pro Ewu Farnou! Krutá pravda vyplavala po letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Potupa pro Ewu Farnou! Krutá pravda vyplavala po letech

Ewa Farna
Ewa Farna (Herminapress.cz)

Nedávno světem showbyznysu otřásla otevřená zpověď zpěváka Tomáše Kluse (32). Po výčtu různých omamných látek, které Klus zakusil, přiznal, že podváděl všechny své přítelkyně, včetně své manželky. Mezi podváděné ženy patří i zpěvačka Ewa Farna (25), která se zpěvákem jistou dobu chodila! 

Zpěváka nejspíš sžíralo svědomí, a proto se rozhodl veřejně přiznat, že podváděl všechny své přítelkyně. „Prakticky od školky jsem konstantně podváděl všechny přítelkyně včetně své ženy…,“ napsal Klus na sociální síti.

Jednou z partnerek, které zpěvák podváděl je právě i Farna. Zpěvačka se s Klusem dala dohromady poté, co spolu před lety moderovali předávání hudebních cen Anděl. Jejich románek vydržel sice jen několik měsíců, ale i za tak krátkou dobu stačil být Klus zpěvačce nevěrný. Farna se k jeho přiznání na sociální síti vyjádřila a všechny překvapila svou reakcí.

„Jsi odvážný Muž. Chlapů v tom pravém slova smyslu je málo. Je skvělý, že jsi osobnost hodná pozorování, pro to, co tvoříš, ale také kým jsi. Pravdy je v tom dnešním světě málo a jen ji raz,“ napsala Farna na sociální síti.

 Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anonymus
14. 10. 2018 • 15:43

Když už Klus kápnul božskou, tak měl ještě uvést na pravou míru, že nepodváděl jen s ženskejma, ale i s hošanama...

hajne
12. 10. 2018 • 09:14

Hlavně že věříte tomu co vám ten magor Klusů nakuká nyní vám může říct jakékoli jméno a vy mu to uvěříte a hned to dáte do Plesku.Je smutné že píšete o nevěrohodných zprávách a nebo jste byly u toho když údajně píchal ty keré vám udal?Jste zm-rdi a tima zůstanete.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.