Topmodelka Soukupová: Opustila děti a vyrazila do Prahy na párty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Topmodelka Soukupová: Opustila děti a vyrazila do Prahy na párty!

Hana Soukupová
Hana Soukupová (Foto Aha! – David Kundrát)

Zahajovací párty nového e-shopu si nenechala ujít spousta známých českých tváří. Z Mallorky dokonce přiletěla světová topmodelka Hana Soukupová (32). Děti nechala na hlídání jejich tatínkovi, americkému byznysmenovi Drewovi Aaronovi.

„Přiletěla jsem bez dětí do Prahy, kam jsem musela kvůli práci,“ svěřila deníku Aha! nahá kráska z reklamy na minerálku s lehce americkým přízvukem. „Vždy, když přiletím, tak mi chvilku trvá, než si srovnám češtinu. Už mám přízvuk, ale snažím se ho potlačit,“ dodala Hanka s úsměvem.

Největší prodej roku

Česká kráska žila s americkým byznysmenem v přepychovém venkovském sídle v Greenwichi, což je oblast, kde mají domovy nejbohatší Newyorčané. Před rokem se ale rozhodli vyměnit New York za Mallorku. A tak dům přezdívaný North Court, který pořídili v roce 2012 za osm milionů amerických dolarů (v přepočtu k tehdejšímu kurzu 157 milionů korun), prodali za 22 milionů dolarů (493 milionů korun). „Vážně jsme si zprvu mysleli, že v tom domě strávíme zbytek života. Ale připadali jsme si jako křečci v kole, a tak jsme se rozhodli náš život trochu změnit,“ prohlásil tehdy Hančin manžel Drew. Realitní servery to vyhodnotily za největší prodej soukromé rezidence v New Yorku a okolí za celý rok 2017!

Natržená Agáta

Po dlouhé době se na jedné akci setkali i sourozenci Jakub (35) a Mariana (24) Prachařovi. K velkému družení ale nedošlo. Zatímco Mariana se věnovala svému společníkovi Milanu Peroutkovi (28), Kuba měl plnou hlavu starostí se svou drahou polovičkou Agátou (33), jejíž nohu »zdobila« ortéza. Proto také bývalá královna večírku většinu večera proseděla. „Když ti tělo samo řekne stop a když jsi talent,“ napsala posléze Prachařová na svůj Instagram a povzdech doplnila fotkou na gauči, s bolavou nohu patřičně podloženou polštáři. O tom, jak k jejímu zranění vlastně došlo, se sice nijak nerozepisuje, ovšem hashtagy #natrzenyvaz a #nalomenakost nevěstí nic dobrého...

Kubelkovou přerůstají dcery

Iva Kubelková (41) si postěžovala, že jí dcery rabují šatník. „Mají už stejnou velikost oblečení,“ povzdechla si maminka třináctileté Natálie a desetileté Karolíny. „Boty mi naštěstí neberou, protože už jim přerostly nohy,“ pousmála se moderátorka a modelka. Přestože byla na párty nového e-shopu, tento způsob nakupování prý příliš nevyhledává. „Mám ráda klasické obchody. Potřebuji si věci osahat, pak si je teprve objednám domů přes internet,“ vysvětlila Kubelková.

Pártlová nemá vkus

„Nakupovat u počítače mě vyloženě baví, ušetří to spoustu času,“ pochvalovala si na rozdíl od Kubelkové Martina Pártlová (39). „Stejně nemám vkus, a tak mi většinou někdo musí u počítače poradit. Hlavně mě to vlastně nebaví, běhat někde po krámech,“ prozradila zpěvačka. Nejvíc prý nenávidí, když musí vybírat, v čem vystoupí na jeviště.

 Modelka Hana Soukupová po roce v Česku: Těhotná jsem nechtěla cestovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.