Pauhofová zbourala vilu bez povolení: Hrozí jí obří pokuta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Pauhofová zbourala vilu bez povolení: Hrozí jí obří pokuta!

Na stavebním úřadu hezká tvář Pauhofové k mírnější pokutě zřejmě nepomůže.
Na stavebním úřadu hezká tvář Pauhofové k mírnější pokutě zřejmě nepomůže. (Foto Aha! – Martin Hykl, Nový Čas)

Na pořádný malér má zaděláno Táňa Pauhofová (35). Slovenská herečka a představitelka Lídy Baarové v Renčově filmu si staví hnízdečko v lukrativní čtvrti Bratislavy. Místo rekonstrukce ale starší budovu bez povolení rovnou zbourala! Za to jí teď hrozí pokuta ve výši 850 tisíc korun. 

Herečka dlouhou dobu žila ve vile nedaleko Horského parku s dědou Jozefem. Po jeho smrti v roce 2016 se ale rozhodla budovu, kterou získala pomocí darovací smlouvy, rekonstruovat. To oznámila už na začátku léta a na stavbu si od té doby pozvala dělníky i těžké stroje. Jenže situace se jí asi vymkla z rukou. Jak informoval slovenský Nový Čas, na místě už nezůstaly ani základy.

„Tyto stavební práce nejsou součástí původního stavebního povolení vypsaného v červenci tohoto roku,“ cituje deník slova mluvčí Starého Města Nory Gubkové. Podle ní bylo začátkem září požádáno o změnu stavby před dokončením, ta ale zatím není právoplatná. „Úřad může uložit pokutu, která se může vyšplhat až na třiatřicet tisíc eur,“ vysvětloval tajemník Realitní unie SR Mojmír Plavec. To je v přepočtu 850 tisíc korun.

 Český Deník Bridget Jonesové? Romantická komedie Všechno nebo nic má trailer!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
havran2
11. 10. 2018 • 08:28

Když na to má.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.