Šibeniční termín úřadů v Kanadě! Lucka Vondráčková má prý na sbalení kufrů maximálně týden | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šibeniční termín úřadů v Kanadě! Lucka Vondráčková má prý na sbalení kufrů maximálně týden

Zpěvačka Lucie Vondráčková.
Zpěvačka Lucie Vondráčková. (profimedia.cz)

Včera jsme vás informovali o tom, že do redakce jednoho z českých webů přišel e-mail od kanadské důchodkyně. Ta měla informace o tom, co bude s Lucií Vondráčkovou (37) a Tomášem Plekancem (35) po jejich rozvodu. Její slova se však nepotvrdila!

„Pokud má hokejista dlouholetou smlouvu, má určitě trvalý pobyt, zelenou kartu. Po třech letech života na trvalý pobyt má právo na občanství, to se týká i přistěhovalé manželky. Že by si to kanadské občanství nevzali, to bych pochybovala,“ napsal do eXtra.cz člověk, který vystupoval jako česko-kanadská důchodkyně Hana.

Avšak informace, které paní Hana napsala, byly v rozporu s informacemi, které máme. Získat zelenou kartu je totiž možné pouze na území USA. Zelena karta slouží jako identifikační karta legálního obyvatele USA, který nemá americkou státní příslušnost. „Paní evidentně viděla Kanadu možná tak na glóbusu. Kdyby tam opravdu žila, věci, které tvrdí, by nemohla říkat. Za prvé nemůže tvrdit, že něco v Kanadě je tak a tak. Obyvatelé Kanady vědí, že v každé provincii platí něco jiného,“ řekl webu neznámý muž, který sám v Kanadě žil řadu let.

Sportovní agent také promluvil o tom, co bude se zpěvačkou a hokejistou poté, co Plekancovi skončí pracovní poměr. „Tomáš Plekanec ani jeho žena nemají dlouhodobý ani trvalý pobyt. A už vůbec ne občanství. Pleky má turistické vízum, k tomu navíc dostal pracovní povolení, které ale přesně na den kopíruje dobu kontraktu v NHL. Podle něj nesmí začít pracovat jinde, než kvůli komu ono povolení dostal. A ve chvíli, kdy mu skončí pracovní poměr, má osmačtyřicet hodin na to, aby opustil Kanadu. Stejné podmínky platí pro jeho ženu,“ prozradil eXtra.cz sportovní agent.

 

Paní Hana také chybovala v tvrzení ohledně nové partnerky hokejisty. Tenistka Lucie Šafářová (31) podle důchodkyně nemá nárok na život v Kanadě, pokud nebude s Plekancem ve svazku manželském. „To je další nesmysl. Lucie Šafářová je prominentní tenisová hráčka a sama na sebe si hravě dokáže vyřídit pracovní povolení. Existuje ale i něco jako multipovolení. A i kdyby se to nevztahovalo na tenhle případ, stačilo by jí na tři dny zaletět do New Yorku a zpátky a bylo by po problémech,“ řekl uvedenému webu muž, jehož jméno nebylo prozrazeno.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
12. 10. 2018 • 13:18

To jste na tom opravdu zle...

jackyberus...@...
10. 10. 2018 • 16:09

konečně na ní došlo mrcha nenažraná užij si života jako nrmál HOVAd

skp705
10. 10. 2018 • 15:58

lide nemaji narok na obcanstvi, jen maji narok si o obcanstvi zazadat, vsechny informace jste si mohli overit predtim, nez jste psali tyhle blaboly, kdyz neumite anglicky tak pouzijte google translate a dozvite se jake jsou podminky zadosti o obcanstvi v Kanade, ted zase pouzivate informace od pana zijiciho v USA

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.