Spokojený život Plekyho a Šafářové v Kanadě? Nečekané problémy s úřady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Spokojený život Plekyho a Šafářové v Kanadě? Nečekané problémy s úřady!

Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová
Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová (Foto: Instagram, ČTK, ČTK/AP)

Je snad mediální válka mezi zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (37) a hokejistou Tomášem Plekancem (35) u konce, nebo nastalo pouze ticho před další bouří, těžko říct. Do redakce eXtra.cz dorazil e-mail, který odkrývá odpovědi ohledně otázek na kanadské občanství a jejich život mimo Česko.

Do redakce eXtra.cz dorazil email, v němž se pisatel označuje za paní Hanu, důchodkyni, která již několik let žije v Kanadě. Podle paní Hany nehrozí, že by se Vondráčková musela z Kanady s dětmi po konci Plekance v NHL odstěhovat.

„Kanadské soudy řeší v případě rozvodu prioritně práva dětí. Takže zde máme dvě malé kanadské děti a jejich potřeby. Narodily se v Kanadě, jsou tudíž kanadští občané a celý svůj dosavadní život žily v Kanadě. To, že mají druhotně i občanství České republiky, je asi tak stejné, jako by měli papíry Burundi. Původ rodičů je nepodstatný. Pokud má hokejista dlouholetou smlouvu, má určitě trvalý pobyt, zelenou kartu. Po třech letech života na trvalý pobyt má právo na občanství, to se týká i přistěhovalé manželky. Že by si to kanadské občanství nevzali, to bych pochybovala,“ napsala v mailu podle eXtra.cz paní Hana.

„To, že je Pleky resident, je jasné i z toho, že stoprocentně daní v Kanadě. Šetřílek, co počítá i brambory do hrnce, by jako pracující v zahraničí platil patnáctiprocentní daň v Česku a na 50 procent v Kanadě,“ tvrdí podle eXtra.cz paní Hana. Podle dosavadních informací Plekanec zatím nemá kanadské občanství a trvalý pobyt má dvojice stále v Česku. Zpěvačka tedy s hokejistou počítala, že po ukončení Plekancovi kariéry se rodinka vrátí natrvalo do České republiky. Jak to bude po jejich rozvodu, ukáže až čas.

Pokud by nastala situace, a Plekanec by se ještě před rozvodem rozhodl žít trvale v Kanadě, neměl by problém se získáním občanství, na rozdíl od jeho partnerky tenistky Lucie Šafářové (31), která se nedávno rozhodla ukončit sezonu, aby se mohla věnovat soukromému životu. „Jediný, kdo může čekat problémy s imigračním úřadem, je milenka, neboť milenka žijící se ženatým pánem nemá nárok na život v Kanadě. To až v případě, pokud se vdá,“ tvrdí podle eXtra.cz paní Hana.

 Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pomahatachranit
4. 11. 2018 • 00:32

To, že vy nikoho neznáte, opravdu ale nic neznamená, dle údajů IFPI každé z CD LV má zlatou i platinovou desku za prodeje, takže opravdu někoho ty písničky přece jen dost zajímají . A je víc zpěváků, kteří pracují s rodiči, napadá mě zrovna třeba Václav Noid Bárta (otec skládá texty), Marta Jandová, Monika Absolonová (otec financoval celou karieru), bude jich víc, a taky proč ne? To by směli rodiče pracovat jen pro jiné a ne pro vlastní? To je ale blbost.

borka30
12. 10. 2018 • 16:51

Šafářová ať si pořídí své vlastní děti, roky jí utíkají, tenis již nechce hrát. Tak co jí brání?

Leonie
11. 10. 2018 • 18:41

Já pouze upozorňuji na to, že když někdo uvádí neprokázanou nevěru jako fakt, dopouští se pomluvy. Manipulace s veřejným míněním. Opakovaná lež se stává pravdou. Takže bychom měli být opatrní s nějakými tvrzeními. Jiné je napsat, že je to můj názor a jiné, že je to fakt.

AliAlice
11. 10. 2018 • 14:47

slunce1674@...no ono někdy ani deset škol není zárukou inteligence....někdo se cpe všude,aby ho bylo vidět,a slyšet /viz LV /,a někdo řekne jednu větu za hodinu,která ale sedne.A každý vážená nemá tu potřebu se exibovat...A písničky s dílny rodičů LV,tak no coment....A zatím neznám nikoho,kdo by na ně stál frontu !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.