Verešová to krutě schytala: Mlčeti je někdy lepší, Andreo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Verešová to krutě schytala: Mlčeti je někdy lepší, Andreo!

Chudák Verešová, tohle si za rámeček nedá!
Chudák Verešová, tohle si za rámeček nedá! (Profimedia.cz)

Modelka Andrea Verešová má perfektní tělíčko a spokojený život. Je pochopitelné, že obojím se prostřednictvím sociálních sítí ráda pochlubí. Jenže tentokrát na Instagramu přestřelila a nenávistné komentáře vlastních fanoušků ani nestíhala mazat.

Život Verešové vskutku zajímavý a důkazem toho, je i počet fanoušků, který na Instagramu má. Andrea se chlubí nejen luxusní postavou, ale i luxusními zážitky z dovolených. Jenže právě fotka z její poslední dovolené v Dubaji rozpoutala hotové peklo. Snímek, na kterém modelka v plavkách propaguje jisté produkty, totiž naštval jednu z fanynek.

„ Jsem zvědavá, jakou práci v životě dělala. Nic! Sedí na prdeli a kromě toho, že má pěkné tělo a šaty, plavky… nic neznamená. Jsem zvědavá, co má v hlavě. Není to nic ve zlém, ale já pracuji neustále a toto nikdy nedovolím. Nechval se, Andreo,“ napsala žena ke snímku.

Verešovou taková slova naštvala a rozhodla se reagovat. „Drahá Moniko! Vystudovala jsem vysokou školu, ovládám 4 jazyky a kromě toho, že pracuji jako modelka a právnička, tak mám 3 společnosti, pro které pracuji a podnikám. Založila jsem nadační fond, který pomáhá opuštěným dětem. Prezentuji několik světových značek, pro které fotím a točím reklamy. I kdybych nemusela pracovat, dělám to ráda, protože mě to baví. Mám i dvě děti a starám se o rodinu. V životě jsem si všechno vydřela, nic jsem nedostala zadarmo, i když to ktak zřejmě nevypadá. C si v životě dokázala ty, že si  dovoluješ druhého urážet a hodnotit, když ho vůbec neznáš?“ odpověděla Verešová, jenže nečekala, co nastane dál.

„Líbí se mi hlavně ta pasáž „v životě jsem si všechno vydřela“ (smích). Tak nejdřív Jágr, potom Volopich – oba těžce za vodou… Titul z právnické fakulty, kde se kupovaly zkoušky po 8 letech studia. Nevím, jestli mlčet není někdy víc,“ odpověděl jí další ze sledujících. Podle Plusky.sk pak ovšem krásná modelka situaci nezvládla a ošklivé komentáře začaly mizet.

 Andrea Verešová prozradila, jak svádí svého manžela!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cccc
4. 10. 2018 • 11:42

Mně už ji začíná být až líto. Je to taková chudinka, co se celý život jen snaží být něco víc a pořád jí to moc nevychází. Andrejko, ty buď hlavně ráda, že na tebe pořádně nikdo nevytáhl tvoji minulost.

zadnice
4. 10. 2018 • 11:06

A jinak čo bolo, to bolo.

ad-ga
4. 10. 2018 • 09:05

No jo Verešová, vysoká škola neznamená vysokou inteligenci, zamyslete se nad sebou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.