Nenávist v rodině graduje: Tohle se vévodkyni Meghan líbit nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nenávist v rodině graduje: Tohle se vévodkyni Meghan líbit nebude!

Meghan Markle
Meghan Markle (profimedia.cz)

Od svatby Meghan Markle (38) a prince Harryho (34) uběhly čtyři měsíce a dvojice od té doby poctivě plní své královské povinnosti. Zatímco závazky vůči Kensingtonskímu paláci plní Meghan na jedničku, rodinným problémům se vyhýbá obloukem. A přesně z toho důvodu je její nevlastní sestra Samantha na cestě do Anglie plná odhodlání se s vévodkyní setkat a probrat zdravotní stav jejich otce Thomase Marklea.

Samantha Markle (53), která je upoutaná na invalidní vozík, míří se svým PR manažerem do Anglie. „Poté, co jsme se Meghan Markle snažili opakovaně kontaktovat bez jakékoliv odezvy, toto je jediný způsob, jak se s ní spojit,“ napsal na Twitteru manažer Samanthy Markle.

„Obávám se, že nic jiného už nám nezbývá. Bývalo by lepší, aby to proběhlo bez médií, ale zřejmě je to jediný způsob, jak dosáhnout svého. Kensingtonský palác na naše výzvy nereagoval,“ napsal manažer Samanthy Markle.

Nevlastní sestra Samantha chce s vévodkyní probrat zhoršující se zdravotní stav Thomase Marklea, který v minulosti prodělal infarkt a operaci srdce. Meghan se svým otcem nekomunikuje od doby, co poskytuje nejen do bulvárních plátků, ale také v rámci televizních rozhovorů informace z jejího života.

Avšak špatný vztah má vévodkyně nejen se svým otcem, ale právě i se svou nevlastní sestrou Samanthou. Ta před dvěma týdny vedla proti Meghan štvavou kampaň a nazvala ji „vévodkyní pr*elí.“

  Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci:



Přečtěte si
skp705
27. 9. 2018 • 17:36

proc ne, herecka ma radost z nutuchajiciho zajmu medii, proto se vloudila do kralovske rodiny, ne?

kinki
27. 9. 2018 • 15:08

Tak nech si cestuje Samantha do Anglicka. Na stretnutie s nou nech Meghan posle svoju matku. Uz len z toho dovodu, ze nech povie, co povie, hned to jej sestra vytrubi do medii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.