Tátové na tahu! Seriálová holčička je kluk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tátové na tahu! Seriálová holčička je kluk!

Štěpán Benoni
Štěpán Benoni (Prima tv)

Roztomilá Adélka, kterou chová v náručí herec Štěpán Benoni (34) v seriálu Tátové na tahu, sice vypadá jako panenka, ale zdání klame. Ve skutečnosti je to totiž chlapeček, který jen dostal růžové šatičky.

Seriálový Jakub Beran, kterého Štěpán Benoni v Tátové na tahu představuje, je bývalý sportovec. Právě se rozvádí se svou manželkou Nikolou (Eva Josefíková), která mu utekla k bývalému agentovi (Pavel Řezníček). A přestože Benoni vlastní děti ještě nemá, v seriálu má rovnou tři – dvojčata Pepu a Tondu a malou roztomilou Adélku. Herec do toho tak skočil rovnýma nohama.

„Byl jsem od prvního dne natáčení nervózní z toho, jak to bude probíhat, ale děti jsou úplně skvělé,“ přiznává Benoni, který zároveň prozradil i jedno seriálové tajemství. „Moji dceru Adélku hraje chlapeček Albert, a je to milionový herec. Tenhle klučina má prostě talent. Snad nebude mít jednou trauma z toho, že jako miminko musel nosit šatičky.“

Na začátku natáčení ale byly děti hned dvě – holčička a chlapeček – a zkoušelo se, které bude lépe reagovat na štáb, světla a lidi kolem. „Nakonec se k tomu malý Albert postavil jako chlap a vzal tu hereckou úlohu na sebe,“ prozrazuje PR koordinátor seriálu Josef Ducký, proč ani ne roční chlapeček tak dostal svou velkou roli Adélky. Celý štáb si malého herce nemůže vynachválit, protože je to po dlouhé době miminko, které téměř nepláče a na place si to vyloženě užívá.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.