Lucie Křížková (34): Úspěšný boj za dobrou věc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Křížková (34): Úspěšný boj za dobrou věc!

Lucie Křížková
Lucie Křížková (Blesk:Alexandr Malachovský)

Modelka a moderátorka Lucie Křížková se stala tváří potravinové sbírky, kterou uspořádal známý obchodní řetězec ve spolupráci s Federací potravinových bank. Akce, kterou Lucie naplno podpořila, měla velký úspěch a ona tak s ostatními zúčastněnými může slavit!

Pomoct a nakoupit trvanlivé potraviny pro potřebné rodiny, mohl kdokoliv! Ti, co pomohli, si nyní mohou pogratulovat, že se zúčastnili úspěšného a především prospěšného projektu, který opravdu pomůže lidem v nouzi.

„Byli jsme velmi mile překvapeni tím, kolik lidí se zúčastnilo a bylo ochotno udělat malý nákup pro velkou věc. Děkujeme všem zákazníkům, kteří svým nákupem přispěli. I přesto, že se jednalo teprve o první ročník naší sbírky, podařilo se vybrat úctyhodných 60 tun potravin a drogistického zboží. V příštím roce bychom si přáli na tento úspěch navázat,“ řekla Sedmičce Renata Maierl, tisková mluvčí obchodního řetězce.

Vzhledem k tomu, že se akce takto vydařila, Křížková může být o to nadšenější, že se do projektu přidala. „Měla jsem možnost se s některými životními příběhy rodin, kterým budeme pomáhat, osobně seznámit. Věřte, že to není nic hezkého a že si tu podporu velice zaslouží,“ řekla před časem bývalá miss.

 Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.