McCartney a Lennon: Společná onanie nad Bardotkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

McCartney a Lennon: Společná onanie nad Bardotkou!

Paul McCartney
Paul McCartney (ctk)

Členové legendární kapely Beatles spolu nejenom hráli, někteří spolu sdíleli i ty nejintimnější momenty. S bizarní vzpomínkou na Johna Lennona (†40) teď své fanoušky šokoval zpěvák Paul McCartney (76), který prohlásil: „Společně jsme masturbovali nad Bardotkou!“ K tomuto zážitku prý došlo v domě Lennona, kde kromě nich byli ještě asi tři další přátelé. 

„Místo toho, abychom se jen strašně opili a bavili, ani nevím, jestli jsme tam přespávali, ale najednou jsme byli všichni v křeslech, zhasnutá světla a někdo začal masturbovat, takže jsme se všichni přidali,“ přiznal otevřeně McCartney v rozhovoru pro GQ. U toho se prý povzbuzovali tím, že vykřikovali jména žen, které je vzrušovaly. Nejčastěji se prý ozývalo jméno francouzské herečky Brigitte Bardot (83), která byla sexsymbolem 60. let. „Je spousta věcí, o kterých si zpětně řeknete: To jsme opravdu dělali? Ale byla to dobrá, neškodná zábava. Nikomu to neublížilo. Ani Brigitte Bardot...“ dodal zpěvák.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.