Zpěvák Milan Drobný na kole zabloudil do Rakouska a... Nestačil počítat kozáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvák Milan Drobný na kole zabloudil do Rakouska a... Nestačil počítat kozáky!

Milan s Danou houby očistili a udělali si smaženici.
Milan s Danou houby očistili a udělali si smaženici. (Foto archiv D. Drobné)

 Takový úlovek neviděl roky! Milan Drobný (73) je s manželkou Danou (60) v lázních Třeboň. „Při jednom výletu jsme přejeli do Rakouska. Cestou zpět na nás čekala snad stovka křemenáčů a kozáků,“ pochlubil se zpěvák.

Museli sice v náročném terénu občas kola poponášet, ale zase si nečekaně užili houbaření. „Na jednom místě rostlo snad třicet krásných čerstvých hub s červenými klobouky. Jen jsme poodešli a žena volá – tady je rodinka kozáků!“ popisuje zážitek Milan. Pořád četl, že houby letos kvůli suchu nerostou, a tak byl z nálezu v sedmém nebi. Udělali si náramnou smaženici.


Na jižní Čechy vůbec nedá dopustit. „V lázních jsme střídali kolegyni Jitku Zelenkovou. Jezdí sem pravidelně. Místní krajina je navíc jako stvořená pro kola, která s Dančou milujeme. A letos jsme si užili i houbaření,“ raduje se Drobný. Vedle relaxu taky koncertoval s kapelou Nadrobno po hradech a zámcích.

Milan Drobný: Na narozeniny se netěším! Nechci hlídat roky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.