Kuklová opět s EX: Tajný výlet k moři! Kam až ho pustila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kuklová opět s EX: Tajný výlet k moři! Kam až ho pustila?

Vztahy zklamaná Michaela Kuklová opět se svým expřítelem.
Vztahy zklamaná Michaela Kuklová opět se svým expřítelem. (Foto Aha! – Mária Rušinová, ara)

Chlapy si maximálně pustí do ložnice. O vztazích nechce herečka Michaela Kuklová (50) už ani slyšet. Alespoň to tvrdí. Podle zjištění deníku Aha! se herečka dál v tichosti vídá se svým bývalým partnerem, fotografem Jiřím Kášem (39). Dokonce s ním vyrazila na dovolenou!

Po pěti letech samoty byl jediný, komu dala ve svém srdci šanci. S fotografem, který cvakal i holky pro jeden pánský magazín, šli po půlroce ale od sebe. Loňské léto se nicméně naposledy neviděli. Podle informací deníku Aha! spolu bývalí partneři vyrazili na společnou dovolenou do Chorvatska. Vztah prý ale neslepují.

„Míša po něm opravdu netouží. Chce jen kamaráda do nepohody na příležitostné setkávání a příjemné trávení volných chvil,“ vysvětlil deníku Aha! kolega-fotograf. A herečka jeho slova vzápětí potvrdila: „Jsem šťastnější od doby, co nemám chlapa. Žádná láska není na obzoru, sice něco proběhlo, ale to nestojí za řeč.“

S devítiletým synem Romanem, jehož otcem je podnikatel Roman Holomek (60), chce zůstat sama. „Vztahy mi přinášejí trápení. Vím, co dělám, a žádného muže už nechci. Vím, že se to nedá plánovat, ale já to takhle prostě mám,“ dodala Kuklová.

 Náhodné setkání Kuklové s Pomejem v nemocnici: Co se dělo, když se uviděli?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Labello
13. 9. 2018 • 09:19

Už vidím, jak cizí chlap bude devítiletému klukovi dělat tatínka! Její syn je se svým tátou určitě v kontaktu a tak žádného náhradního určitě nepotřebuje. Nemyslím si, že by počínání Míši bylo sobecké, naopak je velmi chytré. Fandím jí

Irena1958
13. 9. 2018 • 08:17

Nemusí na něj prát, vařit mu a uklízet po něm. Jen se s ním občas vychrápe a on jí za to něco zaplatí... Opravdu sobecké počínání, to dítě by mělo mít maminku i tatínka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.