Náhrada za zraněného Koptu! Do StarDance míří známý komik | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Náhrada za zraněného Koptu! Do StarDance míří známý komik

Kdo nahradí Koptu ve StarDance?
Kdo nahradí Koptu ve StarDance? (Foto Česká televize)

To, že se soutěže StarDance po těžkých trénincích nakonec Václav Kopta neúčastní, zklamalo mnoho diváků. Kopta se stal totiž velmi oblíbeným hercem, a to především díky seriálu Ulice. Česká televize ale diváky rozhodně nezklame, protože sehnala kvalitní náhradu v podobně komika Richarda Genzera!

S tanečnicí Janou Zelenkovou by měl dle informací expres.cz tančit Richard Genzer. Ten by tak nahradil Václava Koptu, který si natrhl stehenní sval a musel ze soutěže odstoupit. Vedení show se tak pořádně zapotilo a muselo na poslední chvíli najít adekvátního náhradníka.

Vzhledem k tomu, že Genzer kdysi tancoval v taneční skupině UNO, se tým České televize nerozhodl špatně. Redakce expres.cz herce z primácké Partičky prý nachytala při odchodu z budovy ČT, kde probíhají trénink StarDance. Pokud to nejsou jen pouhé spekulace, myslíte, že má šanci na vítězství?!

 Václav Kopta vyletěl ze StarDance! Musel odstoupit ještě před začátkem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.