Chlípný klempíř promluvil: Dojemná zpověď o vztahu s Pomeje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Chlípný klempíř promluvil: Dojemná zpověď o vztahu s Pomeje

Petr Plaček promluvil o vztahu s Andreou Pomeje.
Petr Plaček promluvil o vztahu s Andreou Pomeje. (Foto: M. Šebesta, R. Klejch, Instagram)

Vztah s Petrem Plačkem Andrea Pomeje moc dlouho neutajila. Vzhledem k okolnostem to tento zatím čerstvý pár nemá úplně jednoduché. Andrea totiž zatím není rozvedená a Jiří Pomeje scénami a výhružkami proslulý. Charismatický klempíř se ale zastrašit nedá a o jejich vztahu mluví docela otevřeně.

„To, co teď zažívám s Andy, je pro mě nejkrásnější vztah, který jsem kdy měl. Zároveň je ale nejtěžší. Čekal jsem, že něco se dít bude, ale takový mazec a hlavně po tak krátké chvíli, co jsme byli spolu, s tím se počítat nedalo,“ prozradil Plaček webu eXtra.cz s tím, že do teď netuší, kdo je médiím prásknul.

Petr tvrdí, že pozornosti médií by se raději vyhýbal, přesto se ale rozhodl doprovázet Andreu na Fantoma opery, i když ví, že tam si jich novináři všimnou. „Že bych se schovával, na to zase kašlu. Je to moje holka a mám ji rád. Chci, aby věděla, že ji držím, že se o mě může opřít. Půjdu tam, ale kecal bych, kdybych tvrdil, že z toho nejsem nervózní. V takové společnosti jsem asi ještě nebyl, ale určitě to zvládneme,“ dodal vysportovaný přítel Andrey Pomeje.

S urostlým klempířem navíc nehnou ani výroky, které na jeho adresu trousí zhrzený Jiří Pomeje. „Říkal o mně, že jsem pedofil a gay. To je možná blbé, ale nezazlívám mu to. Ze zásady se nemstím. To by musel něco udělat Andy, abych se do toho vložil. Útoky na mě jsou mi jedno,“ dodal Plaček.

 Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Labello
11. 9. 2018 • 14:41

Chlapec - i podle toho, jak "seznámení" s Andreou probíhalo, se chce hlavně zviditelnit. Andrea je naštěstí splachovací, s kachním žaludkem, tak se, poté - co ji chlapec využije -otřepe a najde si jiného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.