VIDEO jako z HORORU! Chlapec (†10) skočil pedofilovi na známou lest | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO jako z HORORU! Chlapec (†10) skočil pedofilovi na známou lest

Vrah Ruslana znásilnil a zavraždil.
Vrah Ruslana znásilnil a zavraždil. (Reprofoto youtube, ara)

Malého Ruslana (†10) si vyhlédl na vlakovém nádraží pedofil a nalákal ho na sladkosti. Jedny z posledních chvil malého chlapce zachytila kamera. Video je vodné jen pro silné povahy.

Aleksandr Georgievsky Ruslana nalákal na sladkosti. Kamera zachytila, jak na chlapce mluví a pak spolu i odcházejí do bytu, kde byl hoch napaden. „Je to strašný případ. Chlapce pak zabil a rozčtvrtil. Části těla pak ukryl na různých místech kolem Petrohradu,“ uvedla policejní mluvčí Anastasiya Glushchenko.

Ve chvíli, kdy policisté objevili první ostatky, bylo jasné, že došlo k brutální vraždě. Georgiev byl už v minulosti za podobný čin potrestán, když byl v prosinci loňského roku zatčen, k činu se přiznal a prozradil, kde jsou zbylé části chlapcova těla.

 

Vrah se chtěl u soudu omluvit Ruslanově matce, ale to se mu nepodařilo, zlomená žena totiž k soudu nepřišla. Navíc žádal o snížená trestu, ale soud mu nevyhověl, ve vězení tak stráví zbytek života.

Video prosilné povahy najdete ZDE!


 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.