Mám strach, že je můj manžel úchyl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mám strach, že je můj manžel úchyl!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 
 

Dobrý den, nevím co dělat žiji s manželem 7 let a máme 5 dětí ale v posledním roce jsem zjistila že jej nejspíš neuspokojuji. Cca půl roku zpět se mnou manžel spával tím způsobem (5 min už jsem a víc nechci) a pak počkal až půjdu spát a šel na Pc a hledal erotická videa při kterých onanoval. Jednoho dne jsem mu to vyčetla a byla z toho hádka při které mi slíbil že to již nebude dělat. Jenže důležité je to že se díval na porna s námětama Otec a dcera, Matka a syn, Nevlastní otec a dcera atd. byla jsem z toho zoufala máme totiž 4 dcery a mám strach jestli můj manžel není úchyl. Před týdnem jsem náhodou našla stáhnuté video a opět s tím to tématem a to pouze Otec a dcera. Nevím zda mu to říct že o tom vím bojím se ho nechávat i hlídat holky samotného. Jsem z toho zoufalá a nevím jak to řešit. Poraďte mi prosím. Moc děkuji za odpověď. (Andrea, 45)

Dobrý den, nechuť k sexu může mít řadu příčin, některé jsou společné oběma pohlavím (nemoc, únava, stres, potíže ve vztahu), jiné se týkají více žen (obtíže s dosahováním orgasmu, snížené zvlhčení pochvy, premenstruální tenze, kojení, antikoncepce apod.), u mužů se za nechutí zhusta skrývají třeba potíže s erekcí. Jestliže však svoji sexuální touhu manžel naplňuje jinak (třeba masturbací u pornostránek), jde nejspíše o problém týkající se celého vašeho páru. Asi bude nezbytné snažit se ho společně prodiskutovat, dát najevo vaši vlastní nespokojenost a v krajním případě zvážit, zda v takovém vztahu zůstat. Navíc tématika přinejmenším zvláštní - o důvod více, abyste společně navštívili někoho z terapeutů, nejlépe sexuologa nebo párového terapeuta. Vzhledem k nárůstu této problematky (psychické závislosti na internetovém sexu) jsme se na naší klinice tomuto problému v poslední době začali intenzivně věnovat.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.