Lucie Borhyová (40): Dvě smrti v rodině a starost o dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Borhyová (40): Dvě smrti v rodině a starost o dceru!

Jestli půjde Borhyová i s dcerou na pohřeb Hrdličkova táty, Lucie zatím nikde neprozradila.
Jestli půjde Borhyová i s dcerou na pohřeb Hrdličkova táty, Lucie zatím nikde neprozradila. (Foto Aha! – Jan Tůma, Karel Kopáč, Facebook.com, Instagram.com, ara)

Dvojnásobná bolest! Tu v posledních dnech prožívá Lucie Borhyová (40). Její čtyřletá dcera Linda, kterou má s Michalem Hrdličkou (29), přišla během pár dnů o dědečka a pradědečka.

V pátek moderátorčina máma Alena Borhyová (60) oznámila smrt svého otce. A v pondělí přišla rána od rodiny Hrdličkových. Zemřel Michalův otec. „Táto, děkuji Ti za vše! Budu se snažit ze všech sil, abys na mě byl pyšnej,“ napsal na Instagramu bývalý sporťák, s nímž malá Linda trávila hodně času právě u dědečka v Jesenici u Prahy. Na co Václav Hrdlička (†56) zemřel, rodina sice neprozradila, avšak podle informací Aha! už minimálně od října loňského roku čas bojoval s rakovinou prostaty.V poslední době musely být jeho bolesti dokonce tlumeny morfinem.

Ještě před měsícem a půl přitom rodina s panem Václavem zažívala obrovské štěstí. Když si Michal bral v Monaku tenistku Karolínu Plíškovou (26), byli u toho všichni – tatínek Václav, maminka Ivana i ženichovi sourozenci Tomáš s Terezou.

Odletěl z New Yorku
Pro Michala byla smrt jeho milovaného otce o to horší, že nemohl být s rodinou. Zatímco jeho máma se sourozenci v pondělí zařizovala poslední rozloučení v pohřebním ústavu, Michale byl s manželkou na tenisovém US Open. Jakmile ale sehnal volný let z New Yorku, okamžitě sbalil kufry a zamířil do Česka, aby byl s rodinou. Musel přitom opustit manželku, která měla před zápasem sezony.

Svolná Lucie Borhyová: Koho na sebe nechala sáhnout?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.