Zvláštní porod Tomešové: Intimní zážitek popsala do detailu! O tomhle matky nevědí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zvláštní porod Tomešové: Intimní zážitek popsala do detailu! O tomhle matky nevědí...

Hvězda Ulice Míša Tomešová po porodu.
Hvězda Ulice Míša Tomešová po porodu. (Facebook)

Herečka Míša Tomešová (27) nedávno porodila druhého synka, kterému dala společně s manželem jméno Jonáš. Vzhledem k tomu, že se nejednalo o její první porod, pořádně se na vše připravila a udělala radikální změny. O netradičních praktikách se dle Prásku rozpovídala na sociální síti.

Na porod se těšila! Jak je to možné? Protože už věděla, do čeho jde a měla nacvičené speciální praktiky, se kterými se tohoto intimního aktu, který je doprovázen obrovskými bolestmi, nebála. Tomešová během druhého těhotenství navštěvovala kurzy takzvaného hypnoporodu, který má rodičkám v mnohém ulehčit. Díky stavu mysli a speciálním technikám dýchání, to pak pro Míšu bylo, jak se říká, »lážo plážo«.

„Když jsme vyjížděli do porodnice, tak jsem kontrakce, kterým se u hypnoporodu říká vlny, měla po osmi minutách a krásně mi šly prodejchat tak, že jsem se dlouze nadechla nosem a ještě dýl pusou. Jako když sfoukáváte třeba pampelišku...,“ svěřila se na svém Instagramu s technikou, kterou trénovala dva měsíce. Tomešová se také nebála popsat průběh porodu a poskytla užitečné rady nastávajícím maminkám.

„Intuitivně jsem si lehla na bok, protože už jsem nechtěla rodit klasicky na koze s roztaženýma nohama. Když se totiž rodí takhle normálně, tak jsem zjistila, že si přilehnete kostrč, která tam vlastně tomu miminku překáží a pak dochází k natržení a to miminko se nedostane ven tak lehce,“ prozradila bývalá hvězda Ulice.

 Těhotná Míša Tomešová: Manžel už se mnou nechce sex, raději profesionálky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.