Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec: Noční můra se stává realitou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Noční můra Lucky Vondráčkové: Plekance k tomu vyprovokovala sama?!

Rozvodová bitva mezi Vondráčkovou a Plekancem je na spadnutí.
Rozvodová bitva mezi Vondráčkovou a Plekancem je na spadnutí. (Foto Profimedia.cz, ara)

Rozvodová bitva je na spadnutí. Lucie Vondráčková (38) odletěla do Kanady, aby opět postoupila v rozvodovém řízení.  A není se čemu divit, podle kanadských zákonů se může těšit na polovinu toho, co Tomáš Plekanec (35) během jejich manželství vydělal. Kromě peněz se však u soudu bude řešit ještě jedna věc, ta nejdůležitější! Podle informací eXtra.cz bude chtít totiž Plekanec bojovat o syny.

Vypadalo to, že se na všem dohodnou. Plekanec své manželce chtěl přenechat byt v Praze v hodnotě 25 milionů korun a dalších 5 milionů vyplatit v hotovosti. Zároveň se měli domluvit na výši alimentů pro syny Matyáše (6) a Adama (3) a také na tom, kde kluci budou žít. Tento plán, ale brzy zkrachoval!

Vondráčková změnila plány a na doporučené své právničky se rozhodla rozvodové řízení uskutečnit v Kanadě. Zpěvačka si totiž podle kanadských zákonů může přijít na pořádný balík, konkrétně na polovinu toho, co Plekanec za sedm let vydělal, včetně nabytých nemovitostí. Vzhledem k razantní změně ze strany Vondráčkové se rozhodl své plány změnit také hokejista.

„Tomáš se na základě všeho, co proběhlo a probíhá, rozmyslel a bude žádat, aby měli Matyáše a Adama ve střídavé péči. Původně nebyl proti tomu, aby žili výhradně u matky. Kdyby měl jistotu, že Lucie nebude dělat obstrukce a dostane je, kdy si řekne, asi by nebyl problém. Ale z její strany už došlo k několika překvapivým věcem oproti původním dohodám a Tom taky už cítí jisté náznaky toho, že problémy budou,“ prozradil eXtra.cz zdroj blízký Plekancovi.

„A protože i od kamarádů moc dobře ví, jak se hlavně ženy umí expartnerům mstít přes děti, nechce tohle v žádném případě dopustit. Na to oba kluky moc miluje. Takže střídavka je momentálně jediné řešení. Nicméně přímo ji připravit o děti fakt nechce,“ svěřil se kamarád hokejisty pro eXtra.cz.

Pokud by děti měla v péči pouze Vodráčková, mohla by si zpěvačka přijít na slušný balík peněz díky alimentům, jenže ve střídavé péči bude patrně všechno úplně jinak. „Pleky se o prcky umí postarat. Jestli si někdo myslí, že se jim na sto procent věnovala Lucie a Tomáš je pomalu ani nezná, tak se hodně plete. Kdo o ně asi pečoval ve chvíli, kdy jezdila do Česka dělat kariéru? Zvládal úplně všechno. A i kdyby měl z Čech povolat mámu, aby mu s kluky v sezoně pomohla, udělá to,“ dodal zdroj pro eXtra.cz.

Předchozí Další

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
sarkastek
1. 9. 2018 • 18:19

Já při rozvodu raději šla na dohodu i když jsem tratila, ten klid a rychlý rozvod mi za to stál. Asi tak. A to jsem nebojovala o miliony. Stejně mi pak dělal problémy a mstil se. Ale už nebyl vedle mě a já se nestresovala tolik.

santamonica
31. 8. 2018 • 18:30

Mate pravdu. Muj syn si timhle prosel minuly rok, a prave v Montrealu. Naprosto odmitl byt pouze "vikendovym otcem". Sice na tom trochu prodelal, protoze manzelce prenechal barak a musel si koupit byt pobliz, ale zadne alimenty a dcera je v pohode. Lucie si take musi uvedomit, ze kdyz se bude rozvadet v Quebecu, bude se delit vse na pul, nejen jeho prijem, ale jeji take. Sice to zdaleka neni tak moc jako jeho, ale zmensi to jeji sance na dostani nejakych 200 milionu. A ze ji to poradila Kanadska pravnicka? Mila Lucie, ovsem ze vam to poradila. Od minuty kdy jste si ji najala, vam pocita nejakych 300-400 dolaru za hodinu a verte, Kanadsti pravnici si to pocitaji i kdyz s vami mluvi po telefonu. Takova 5 minutova konverzace o tom, jak proces pokracuje, vas stoji 25-30 dolaru. Myslim, ze jste udelala chybu. Mela jste se snazit dohodnout s manzelem primo a nezatahovat do toho advokaty.

Dnesjekrasnyden
30. 8. 2018 • 21:37

A když chce střídavku, tak budou muset žít v Kanadě a ne v Čechách, kam je chtěl uklidit. Děti musí chodit do jedné školy. Střídavka je náročná, ale podle mě dobrá, ono mít na krku děti 24/7 denně dá zabrat. To by asi nemohl fandit na US open. Šafářová taky bude jistě nadšená. Doufám, že ji bude mít, pro Lucii jedině dobře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.