Vondráčková a Plekanec: VELKORYSÝ KANADSKÝ ROZVOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková a Plekanec: VELKORYSÝ KANADSKÝ ROZVOD!

Lucie si může přijít zhruba i na 200 milionů korun.
Lucie si může přijít zhruba i na 200 milionů korun. (Foto Aha! - Pavel Machan, Mária Rušinová, profimedia.cz)

Začalo to oznámením na sociální síti, jejich slovní přestřelku prostřednictvím medií sledoval snad každý, nyní však začíná jiná bitva. Lucie Vondráčková (38) začíná řešit s Tomáše Plekancem (35) peníze.  Zpěvačka souhlasila, že se budou rozvádět v Česku. Jenže neuběhl ani týden a odletěla tajně na otočku do Kanady a o rozvod požádala tam.

Hokejista se údajně chtěl se zpěvačkou před zahájením rozvodového řízení domluvit na dělení majetku, výši alimentů a poplatky na kroužky a školné pro syny Matyáše (6) a Adama (3). Souhlasil, že jí přenechá byt v Praze v hodnotě 25 milionů korun a dalších 5 milionů vyplatí v hotovosti.

To se očividně zdálo Vondráčkové málo a rozhodla se na doporučení své právničky rozvodové řízení uskutečnit v Kanadě, kde poslední roky žila. „Většinu posledních let Lucka prožila v Kanadě a její právnička ji přesvědčila, ať se rozvede v Montrealu. Od té doby to je celé v její režii. Vycítila příležitost, že by mohla Plekance pořádně podojit. A čím víc peněz z rozvodu pro Lucii vytluče, tím víc samozřejmě vydělá ona sama,“ pověděl Blesku člověk ze zpěvaččina okolí.

„Kanadské rozvodové právo je naprosto velkorysé. Podle něj má manžel povinnost zařídit manželce dům minimálně stejné úrovně, v kterém žije on. A ten, v němž doteď jako rodina bydleli, je velmi luxusní, nejde o žádný baráček s předzahrádkou a třemi pokoji. Musí jí prostě udržovat úplně stejný standard, na který byla zvyklá dosud,“ prozradil eXtra.cz právník obeznámený s rozvodovým právem provincie Québec, pod který spadá i Montreal, kde hokejista hraje a žije.

Vondráčková si je tedy plně vědoma, že na rozvodu v Kanadě může jen získat. Zatímco v Česku by soud přihlédl k předmanželské smlouvě, v Kanadě je rozvodové právo mnohem velkorysejší a v Čechách uzavřenou smlouvu podle všeho nebude příliš řešit. Podle informací eXtra.cz musí Plekanec manželce zařídit bydlení minimálně stejné úrovně jako má on. A musí jí udržovat životní standard, na který byla dosud zvyklá.

A to není všechno. Hokejista nesmí Vondráčkové zablokovat kreditní karty, takže až do rozvodu může zpěvačka vybírat, co hrdlo ráčí. Nesmí tam být žádný maximální limit na den či za měsíc. Neměla by jen přesáhnout polovinu toho, co ten druhý vydělává. A takhle to může trvat léta, než dojde ke konečnému rozhodnutí. Myslím, že žádná česká žena by proti takovým zákonům neprotestovala. To je prostě sen,“ řekl eXtra.cz právník obeznámený s rozvodovým právem.  Soud může Vondráčkové přiklepnout polovinu toho, co hokejista za léta vydělal, což po zdanění bylo 380 milionů korun a navíc pak polovinu všech nemovitostí. Lucie si tedy mohla přijít zhruba i na 200 milionů korun.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
kundasmrad...@...
7. 9. 2018 • 16:04

za co ma ten nárok jako mít? za to že si ho vzala aby ho podojila? Vychcanka jedna?

kundasmrad...@...
7. 9. 2018 • 15:51

Ano, jenže..a není to nic nenormálního, matky podojí chlapa se zásěrkou, že to má pro děti a děti z toho mají hvn ajs. to už tady jednou bylo. jak si matka užívala za aloše luxusní hadry, dementní kabelky a dovolené....a 45 tácu ji ještě přišlo málo tak podala návrh na zvýšení.

kundasmrad...@...
7. 9. 2018 • 15:47

To by tak ženským šlo, oškubat chlapa, nechat si udělat děcko a pak natahovat ruku: Dej. Všakco udělám psi oči, on mi když tak někdo něco dá.

xsedmikraska
5. 9. 2018 • 11:13

st.rec - noční pracovní schůzky s příchodem přes plot jsou sice zvláštní, nicméně nedokazují nic.Třeba šel přes plot právě proto, aby si sousedi nemysleli, že se tam provádí něco nepřístojného. Tobě se nestalo, že Ti bylo nanic a tak jsi potřeboval společnost, mít si s kým popovídat? Sdělená bolest je poloviční bolest. A žena s malými dětmi má opravdu čas na sebe až večer, když děti spí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.