Smutné přiznání Petry Paroubkové (44): Myslela, že se Zuzanou (61) budou přítelkyně! Jenže… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Smutné přiznání Petry Paroubkové (44): Myslela, že se Zuzanou (61) budou přítelkyně! Jenže…

Petra promluvila o nuceném přátelství se Zuzanou.
Petra promluvila o nuceném přátelství se Zuzanou. (Foto: Daniel Černovský, Jakub Poláček)

Petra Paroubková se s Jiřím Paroubkem už jsou rok a půl od sebe, ale jejich rozvod stále ještě probíhá. Momentálně se hádají o peníze pro dceru Margaritu a napovrch tak vyplouvají nové a nové informace z jejich soukromí.

Petra Paroubková promluvila o tom, jak se Jiří Paroubek snažil o to, aby se jeho bývalá a zatím stále ještě současná manželka staly přítelkyněmi. „Rozhodl se, že z nás udělá rodinu se Zuzanou, abychom měly jedna druhou, kdyby se jemu něco stalo. Přistoupila jsem na to, aby se on cítil lépe,“ prozradila Blesku Petra.

„Šly jsme se Zuzanou do restaurace, kde jsem se jí musela omluvit, že jsem jí zcizila manžela. A že to nebylo ode mě hezké,“ svěřila druhá manželka Jiřího Paroubka. „Ona to očekávala, ona tu omluvu vyžadovala. Pak mi nabídla tykání a snažily jsme se spolu vycházet. Myslela jsem si pak, že z nás budou jakés takés přítelkyně a nedošlo mi, že mi stejně neodpustila. Což je koneckonců pochopitelné. Byla jsem naivní, do toho se začaly stupňovat problémy, jejichž příčinou nebyla ona, ale dodala tomu rychlý spád. Mimochodem i ve chvíli, kdy se rozváděl se Zuzanou, proběhlo velké finanční vyrovnání,“ prozradila přátelství se Zuzanou Paroubkovou.

 Jiří a Petra Paroubkovi před soudem kvůli Margaritě, přišla i ex Zuzana! Prozradila detaily!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
domino22
6. 9. 2018 • 22:46

botičko od Diora....

majojo
27. 8. 2018 • 12:43

Petruška hraje na city. Ví že Zuzana j mírně řečeno nehezká a tak na ni valí špínu, protože očekává negativní reakce. Kdežto ona, křehká blondýnka, bude mít vždycky navrch. Ovšem je nosatá s křivým kozím pohledem a neskrývanou touhou po majetku. Náno, když je ti pět melounů ročně málo, hejbni zadelí a začni vydělávat. Ale to ty ne, ty kabelko od Diora!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.