Jasmina Alagič (29) promluvila o Daře Rolins (45)! Považovala jsem ji za rozumnou ženu a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jasmina Alagič (29) promluvila o Daře Rolins (45)! Považovala jsem ji za rozumnou ženu a…

Jasmina Alagič promluvila o Daře Rolins
Jasmina Alagič promluvila o Daře Rolins (Foto: Petra Ficová pro Slovenka Tvoj Štýl, Instagram)

Po rozchodu s Darou Rolins Rytmus tvrdil, že jejich rozchod proběhl a proběhne v klidu. Jenže pak se bezhlavě zamiloval do moderátorky Jasminy Alagič a na sociálních sítích dal průchod svým citům takovým stylem, až se to Dary dotklo. Jasmina o Daře raději nemluvila, až do teď.

Není snad jediného dne, kdy by se na Instagramu Patrika Vrbovského a Jasminy Alagič neobjevilo nové vyznání lásky. Není to tak dávno, co si Rytmus dokonce vykoledoval kritiku, protože jeho komentář nevyzněl moc dobře pro Daru Rolins.

V dalším vyznání Jasmina přiznává, proč Rytmuse tak miluje, a dokonce promluvila i o Daře Rolins. „S Patrikem jsme úplně stejní a moc mě to těší. Našla jsem člověka se stejnou „poruchou“ a jsem velmi šťastná, protože mi konečně někdo rozumí. Patrik si mě získal tím, že je to velký srdcař. Je úžasný celý, jaký je. Máme stejný temperament. On když miluje, tak miluje naplno,“ prozradila kráska webu Pluska.sk.

„Dara je takovou ikonou, že ji má každý v hlavě. Považovala jsem ji vždy za velmi inspirativní, milou a rozumnou ženu. Přesně to se mi i potvrdilo, když jsem jí potkala na jedné akci a tam jsme se seznámili. Byla jsem úplně hotová z energie, kterou vyzařuje. Ona prostě nic nehraje,“ dodala s tím, že tehdy s Rytmusem ještě nebyla, ale neměla by problém setkat se s ní i dnes. Podle Jasminy nemají důvod se obcházet.

Jestli Rytmus s Darinou komunikuje, Jasmina neví, ani se o to nezajímá. „Podle Patrikových slov vím, že se rozešli v dobrém a drží si společně palce do budoucnosti. To se mi líbí a myslím si, že to tak má být, tak je to správné,“ dodala Alagič.

 

 

 



Přečtěte si
hejpockej
25. 8. 2018 • 02:03

souhlas, Blesk se zastava vrahu a sadistu. A toho smejda proklinam at taky do roka chcipne.

Platenik
24. 8. 2018 • 19:23

Jedna stojí za 18 a druhá za 20 - 2.

agent0707
24. 8. 2018 • 13:05

Policie dopadla hyenu, která odhodila pod most svázanou fenku: Opět v Bleskáči zakázaná diskuse. Co to bylo za zrůdu ,a je mi jedno jestli to byl černej nebo bílej.Prostě to byla zrůda co by zasloužila udělat to samé co ten *** udělal tomu pejskovi. Chcípni ty hajzle!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.