Lucka Vondráčková (38) je hlavička: Rozvod v Kanadě je chytrý krok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucka Vondráčková (38) je chytrá hlavička: Proč se chce s Plekancem (35) rozvádět v Kanadě!

Lucie podala žádost o rozvod v Kanadě.
Lucie podala žádost o rozvod v Kanadě. (Facebook, archiv)

Lucie Vondráčková před svatbou s Tomášem Plekancem podepsali předmanželskou smlouvu. Mohlo by se tak zdát, že jejich rozvod bude poměrně snadný. Jenže zpěvačka žádost podala v Kanadě a to dost mění situaci.

Zpočátku to vypadalo, že na rozvodu se Lucka Vondráčková a Tomáš Plekanec poměrně v klidu dohodli. Jenže postupem času se ukazuje, že jejich domluva asi úplně jasná nebyla. „Sama přišla s návrhem na konec našeho vztahu už zhruba před rokem. A jak jsem se teď dozvěděl, už měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec našeho manželství a kroky s ním spojené plánovala,“ tvrdí Plekanec.

Vondráčkovou jeho prohlášení šokovalo a rozhodla se popsat, jak to vidí ona. „Žili jsme v jedné domácnosti jako manželé až do letošního odjezdu na dovolenou do Česka. Tedy do června,“ tvrdí Vondráčková.

Zpěvačka se dosud tvářila, že o peníze jí příliš nejde. Teď to ale vypadá, že svou situaci dobře zvážila a o rozvod požádala za oceánem. „V Česku spolu skutečně uzavřeli předmanželskou smlouvu, takže zde by se vše při rozvodu řídilo podle ní. Tomáš by dostal předepsané vysoké výživné a patrně by se dobrovolně slušně postaral o Lucku, přece jen je to matka jeho dětí,“ prozradil webu eXtra.cz Plekancův kamarád.

„V Kanadě je to ale opravdu úplně jinak. Na předmanželské smlouvy tam kašlou. Oba jsou kanadští daňoví rezidenti, obě děti se tam narodily, a tak mají právo rozvádět se i přímo v Kanadě. A ať mi nikdo neříká, že to Lucka udělala z jiného důvodu než kvůli penězům, kterých v Kanadě může vysoudit řádově mnohem víc než v Česku,“ dodal Tomášův kamarád.

Předchozí Další

 

 

 



Přečtěte si
dkell@...
19. 9. 2018 • 17:47

Neutekl, rozešli se oba a asi mají oba škraloupy. Neházejte vinu na jednoho je to velmi hloupé a nikomu tím nepomůžete.

kundasmrad...@...
7. 9. 2018 • 15:29

No to se není čemu divit. Celý klan Vondáčkových je plny vyč*ranych fuchtlí. A tahle arogantní "hvězda" patří k nim. Plakanec ji měl pořádně proplesknout. Bože Plekanec, jak tě to proboha napadlo, strčit ho do něčeho takového....

pea.p
28. 8. 2018 • 11:11

Vzhledem k tomu, že Plekanec byl pracovně jindě, než žila Lucka s dětmi, mohl stávající život který žili, byt naprosto normální. Lucii především šokovala rychlost - dle mého rychlost potřeby sdílet něco, co neměli vyřešené ani mezi sebou. Tuším že se někde uvádělo, že poté, co Plekanec na FCB sdělil, že jejich manželství skončilo letěla do Kanady a tam podnikla příslušné kroky.

Platenik
24. 8. 2018 • 19:21

Mě by zajímalo za co dostává slavíky, za kuňkání ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.