Hvězda Ulice Jastraban: Šílená dovolená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Ulice Jastraban: Šílená dovolená!

Adrian Jastraban alias Bedřich Liška
Adrian Jastraban alias Bedřich Liška (archiv Blesku / archiv TV Nova)

Herec Adrian Jastraban (49), který už mnoho let hraje Bedřicha Lišku v seriálu Ulice, nezažil zrovna ideální dovolenou. V maďarských lázních totiž onemocněl a na další dovolené se nešťastník nemohl ani vykoupat.

Ani v Maďarsku, ani v Chorvatsku se kvůli onemocnění a následným horečkám moc nepobavil, proto herec doufá, že třetí dovolená na Slovensku se už vyvede. „Odstartovali jsme ji již v červnu pobytem v maďarských termálech. Tam se na rozdíl ode mě vyřádily hlavně moje děti, já dostal zánět zvukovodu. Horečky, které ten zánět provázely, mě držely na lůžku ještě čtyři dny po návratu domu. Naštěstí jsem se dal do pořádku, protože 11. července jsem již zase odjížděl s kamarádem do Chorvatska sledovat mistrovství světa ve fotbale. Samozřejmě jen na obrazovce, protože každý ví, že se hrálo v Rusku, kam mě nikdo nedostane,“ řekl časopisu Sedmička Adrian Jastraban, který se v Chorvatsku nemohl koupat kvůli již zmíněnému zánětu.

 Hádka Bedřicha a Aničky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kozinozka
13. 8. 2018 • 09:31

Nevínm, jestli jsem sand o něco nepřišla, když nesleduji seriály. Asi záleží čím se nahradí, a pokud jen něčím podobným, tak je toi asi i jedno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.